Τα ζώδια... κρύβουν κάτι! Δες τι μυστικά κρύβει το κάθε ζώδιο!
Τι άραγε σου κρύβουν τα ζώδια;

Όλοι έχουμε μυστικά! Κάποιοι τα γνωστοποιούμε ενώ άλλοι τα κρύβουμε τόσο καλά που θα τα… πάρουμε στον τάφο μας! Για τσέκαρε αυτά τα μυστικά του κάθε ζωδίου!

Ο ευαίσθητος Κριός

Όσο τολμηρός και δυναμικός δείχνεις, τόσο πιο ευαίσθητος είσαι κατά βάθος και θέλεις αγάπη και προσοχή. Ντρέπεσαι να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι κάποιον/α δίπλα σου. Δεν λες λόγια αγάπης (εκτός αν νιώθεις ασφαλής στη σχέση σου) για να μη σε εκμεταλλευτούν συναισθηματικά.

Ο καχύποπτος Ταύρος

Δεν εμπιστεύεσαι εύκολα και το παίζεις αφελής. Αυτό είναι το μυστικό σου! Οι εμπειρίες του παρελθόντος σου μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει αίσθημα ανασφάλειας και δυσπιστίας, οπότε, εφόσον έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι.

Ο επιφυλακτικός Δίδυμος

Λες πολλά, συζητάς με πολλούς και μεταφέρεις άπειρες πληροφορίες και κουτσομπολιά, μόνο λίγους όμως εμπιστεύεσαι και παίρνεις προφυλάξεις στο τι θα πεις και πώς θα συμπεριφερθείς. Φυλάς τα νώτα σου κι ας φαίνεσαι ανέμελος.

Ο έξυπνος Καρκίνος

Αν και είσαι εξαιρετικά συναισθηματικός, είσαι πολύ πιο λογικός από όσο δείχνεις και μάλιστα έχεις την τάση να κρατάς μυστικές τις σκέψεις και τα σχέδιά σου από τους άλλους. Το ότι ποτέ δεν επιτίθεσαι ευθέως αλλά πλαγίως είναι ένα ακόμα δείγμα ότι είσαι πιο έξυπνος απ’ όσο αφήνεις να φανεί.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
 0 
 0 
 0