Τα ζώδια... δείχνουν τον εγωισμό τους!  Δες πώς το εκδηλώνουν!
Τα ζώδια πεισμώνουν και εκδηλώνουν τον εγωισμό τους! Δες πώς!

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πολύ υπερήφανος και αυτή του την ιδιότητα δεν την θυσιάζει ούτε και για ένα μεγάλο έρωτα. Αναζητά αμείωτο ενδιαφέρον από τη σύντροφό του και αν νιώσει παραμελημένος, μπορεί εύκολα να δώσει τέλος στη σχέση. Δεν παρακαλάει, δεν δίνει χτυπήματα κάτω από τη μέση. Τι να την κάνει μια σχέση αν δεν υπάρχει μαγεία; Βέβαια, δέχεται διορθωτικές κινήσεις από το ταίρι του αλλά ο ίδιος δεν θα κάνει καμία κίνηση, δεν θα κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του. Είναι εγωιστής, πιστεύει πως δεν κάνει λάθη, ότι οι άλλοι πάντα φταίνε, είναι άκαμπτος. Όμως είναι μεγαλόψυχος, ξέρει να γιατρεύει πληγές, να δίνει ζεστασιά και αγάπη. Το πιο δύσκολο είναι να καταφέρει να συγχωρήσει τον ίδιο του τον εαυτό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι πολύ εγωιστής ειδικότερα αν νιώσει αδικημένος ή απαξιωμένος. Όσο και αν καίγεται, δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση για να δώσει εξηγήσεις, είναι χαμηλών τόνων και μετριοπαθής. Θέλει να είναι ισορροπημένος και προκειμένου να το πετύχει αυτό, τα διαγράφει όλα κυρίως αν έχει εξαπατηθεί. Τότε, κάθε προσπάθεια προσέγγισης είναι μάταιη. Έχει κριτικό πνεύμα και γι’ αυτό δύσκολα συγχωρεί και δύσκολα δίνει τη συγγνώμη του. Αν σταματήσει να λειτουργεί μόνο το μυαλό και λειτουργήσει η ευαισθησία, η αγάπη και η ανιδιοτέλεια, τότε μπορεί και να κάνει το επόμενο βήμα. Αν αυτό του συμβεί, θα απελευθερωθεί και θα αρχίσει να αγαπάει αληθινά, και πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει ανάγκη να τον αποδέχονται, διαθέτει τεράστια υπομονή και θα περιμένει αρκετά μήπως και το ταίρι του αλλάξει γνώμη. Δύσκολα δίνει τέλος σε μια σχέση εκτός και αν πέσει στα πόδια του ο επόμενος. Τότε, θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να φύγει χωρίς να κοιτάξει πίσω. Θα κόψει κάθε επικοινωνία χωρίς ενοχές. Δεν του αρέσουν οι συγκρούσεις, οι διαφωνίες, οι εντάσεις. Θέλει να αρέσει, είναι διπλωμάτης και ευγενικός και εύκολα ζητάει συγγνώμη όταν φταίει. Θα κάνει τα πάντα για να αποκαταστήσει μια σχέση γιατί έχει ανάγκη την αρμονική συμβίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πάντα έτοιμος για πόλεμο από φόβο μήπως προδοθεί. Δεν είναι τόσο πολύ ο εγωισμός, υποφέρει στην ιδέα ενός χωρισμού. Τα συναισθήματά του είναι παθιασμένα, έχει ανάγκη να βιώνει το πάθος συνεχώς, να κρατάει τη φλόγα συνεχώς αναμμένη. Το παιχνίδι της σχέσης βρίσκεται στα χέρια του. Ξέρει να αγαπάει, είναι πιστός και σταθερός, έχει ανάγκη την αποδοχή και μόνο όταν τον πειράξουν, βγάζει το κεντρί του. θυμώνει και δύσκολα συγχωρεί ειδικότερα όταν νιώσει αδικημένος. Αλλά και να συγχωρήσει, δύσκολα θα ξεχάσει το συμβάν.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;