Τα ζώδια... δείχνουν τον εγωισμό τους!  Δες πώς το εκδηλώνουν!
Τα ζώδια πεισμώνουν και εκδηλώνουν τον εγωισμό τους! Δες πώς!

Ο εγωισμός είναι ενα αδιάσειστο στοιχείο της ανθρώπινης φύσης και αλλού εμφανίζεται περισσότερο ενώ αλλού λιγότερο. Δες τον κάθε μοναδικό τρόπο που τα ζώδια χειρίζονται αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα τους!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο γνήσιος εκπρόσωπος του εγωισμού χωρίς όμως να έχει κακές προθέσεις. Φωνάζει, διεκδικεί το δίκιο του αλλά δεν κρατά κακίες. Τα βγάζει όλα στη φόρα ψάχνοντας την αλήθεια. Δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις, μέσα του όμως είναι πάντα παιδί. Ξέρει να ζητάει συγγνώμη προκειμένου να κρατήσει κοντά του το ταίρι του αν ο ίδιος έχει κάνει λάθη. Μιλάει ξεκάθαρα για τα συναισθήματά του χωρίς να φοβάται μήπως εκτεθεί. Φεύγει απροειδοποίητα από μια σχέση χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες ή τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου. Φεύγει όχι για να εκδικηθεί αλλά για να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένας από τους αντιπροσώπους του εγωισμού. Θέλει να επιβάλλεται, να είναι κυρίαρχος, να έχει δύναμη, δύσκολα όμως υπογράφει αυτός το τέλος μιας σχέσης. Παίρνει τις αποστάσεις του, δεν κάνει καμία κίνηση σε περίπτωση που δημιουργείται κάποιο πρόβλημα. Φέρεται σαδιστικά, ναρκισσιστικά και μπλέκει με άτομα που ξέρει πως θα του δώσουν τα πάντα, γι’ αυτό και καθυστερεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά του. Αν αδικηθεί, το κρατάει πεισματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δύσκολα ζητάει συγγνώμη καθότι στη ζωή του ζει με κανόνες, πιστεύει πως έχει σωστή κρίση και το θεωρεί παράλογο να έχει βλάψει κάποιον. Θα το σκεφτεί πολύ πριν το κάνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος ξέρει να προστατεύει τον εαυτό του, βγάζει τα μαχαίρια και φέρεται αψυχολόγητα κάποιες φορές. Δεν κάνει εύκολα κίνηση για να αποκαταστήσει μια κατάσταση. Έχει όλο το παιχνίδι στα χέρια του και δύσκολα κατανοεί τις ανάγκες του συντρόφου του ή μιας σχέσης. Ένα κομμάτι του εαυτού του λειτουργεί εντελώς εγωιστικά αγνοώντας ακόμα και τα ίδια του τα συναισθήματα. Είναι σαν ένα κακομαθημένο παιδί που πρέπει να του κάνεις όλα τα χατίρια. Είναι διπλωμάτης και η συγγνώμη που ενδεχομένως ζητήσει είναι επιφανειακή, θα χρειαστεί να ψάξει πολύ βαθιά μέσα του για να αντιληφθεί ποιος φταίει. Αναμασά συνεχώς τις ίδιες κουβέντες αλλά στο τέλος έρχεται η λύτρωση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δυσκολεύεται να δώσει τέλος σε μια κατάσταση. Έχει μεγάλη υπομονή, είναι ανασφαλής και αντέχει τις περισσότερες συναισθηματικές ταλαιπωρίες εκτός και αν βγει εκτός ορίων. Ο ίδιος τροφοδοτεί τη σχέση του με μπόλικο συναίσθημα για να αποφύγει μια άσχημη κατάληξη. Η αχίλλειος πτέρνα του είναι η προδοσία. Σ’αυτή την περίπτωση, γίνεται ανελέητα σκληρός, θυσιάζει ακόμα και έναν μεγάλο έρωτα προκειμένου να διαφυλάξει το εγώ του παρότι ξέρει πως δεν θα το ξεπεράσει γρήγορα. Είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα από συμπεριφορές, γι’ αυτό και το σκέφτεται πολύ αν θα συγχωρήσει κάποιον. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως θα το κρατήσει βαθιά μέσα του.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;