Τα ζώδια... δείχνουν τον εγωισμό τους!  Δες πώς το εκδηλώνουν!
Τα ζώδια πεισμώνουν και εκδηλώνουν τον εγωισμό τους! Δες πώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπάει την καλοπέραση στη σχέση, δεν διεκδικεί, δεν αναπτύσσει εγωιστικές συμπεριφορές. Έχει ανάγκη την ελευθερία, την ανεξαρτησία και αν το ταίρι του δεν μπορεί να αποδεχθεί τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, τότε αντιδρά. Δεν συμβιβάζεται εύκολα, απαιτεί ο άλλος να σεβαστεί τα θέλω του και τα πιστεύω του. Εύκολα φεύγει από μια σχέση, θυμώνει, ξεθυμώνει, ζητά συγγνώμη, έστω και επιφανειακά. Δεν κρατά κακία σε κανέναν, δικαιολογεί τους πάντες και με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεται. Πολλές φορές, εκφράζεται υπερβολικά, την πατάει και κάνει λάθη. Εκεί, κρίνεται αναγκαίο να εισχωρήσει λίγο βαθύτερα στον εαυτό του και να κάνει αλλαγές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως φέρεται εγωιστικά όταν το ταίρι του δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Είναι πολύ επίμονος και πεισματάρης και εμμένει ακόμα και σε καταστάσεις που δεν τον οδηγούν πουθενά. Δύσκολα δίνει τέλος σε μια σχέση και αν ο άλλος προβεί σ’ αυτό, αναπτύσσει ένα τεράστιο εγωισμό χωρίς καμία πρόσβαση. Παγώνει τα πάντα όσο και αν τον ακολουθούν οι όμορφες στιγμές και σύντομα βρίσκει το επόμενο ταίρι του. Δεν είναι άδικος, είναι σωστός και αντικειμενικός και δύσκολα παραδέχεται τα λάθη του, είναι άκαμπτος. Ζητάει συγγνώμη αφού το έχει σκεφτεί πρώτα πολύ καλά. Για να συγχωρήσει ο ίδιος, θα χρειαστεί να μπει σε διαδικασία ατελείωτου διαλόγου. Ξέρει να κρύβει καλά την ευαισθησία του.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι πολύ εγωιστής και επαναστάτης. Αναζητά τη σταθερότητα στη σχέση και προσπαθεί να διορθώσει μια κατάσταση καθώς και τη συμπεριφορά του συντρόφου του. Έχει ανάγκη την αναγνώριση και το σεβασμό. Πολλές φορές, είναι απαξιωτικός και αποστασιοποιείται, παίζει χειριστικά παιχνίδια. Δεν θέλει με τίποτα να τον υποτιμούν γιατί μετατρέπεται σε έναν σκληρό και ψυχρό άνθρωπο που είναι ικανός να γκρεμίσει τα πάντα. Βέβαια, ξέρει να συγχωρεί, έστω και καθυστερημένα, ο ίδιος όμως σπάνια ζητά συγγνώμη, δεν πάει ποτέ κόντρα στις αρχές του. Είναι αδιάλλακτος και στενοκέφαλος, γνωρίζει πάντα την αλήθεια μέσα του αλλά όταν κλειδώσει, δεν δίνει καμία ευκαιρία.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς μπορεί να σκοτώσει με τον εγωισμό του ακόμα και τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Θέλει να προστατεύει το εγώ του και γι’ αυτό γίνεται χειριστικός, ειδικότερα όταν πληγωθεί. Γίνεται σκληρός και σκοτώνει ακόμα και τα ίδια τα συναισθήματά του. Δέχεται αλλά και δίνει συγγνώμη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γίνονται τα πράγματα όπως πριν μέλι-γάλα. Κατά βάση, είναι πολύ ευαίσθητος, αγαπά, κλαίει, συναισθάνεται, δεν έχει κακές προθέσεις. Δεν θέλει να πληγώνει τους ανθρώπους με την συμπεριφορά του, συγχωρεί τα πάντα, αρκεί να μην γίνεται το θύμα.

 

Δες επίσης! Τα ζώδια… παρεξηγούνται! Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια στην παρεξήγηση!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;