Τα ζώδια... παρεξηγούνται! Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια στην παρεξήγηση!
Δες πώς κάνουν τα ζώδια όταν παρεξηγούνται!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός παίρνει φωτιά πιο εύκολα κι από χυμένη βενζίνη, στην οποία κάποιος τρελός εμπρηστής πέταξε ένα αναμμένο σπίρτο.  Αμφιταλαντέυεται ανάμεσα στον πύρινο τυφώνα και στην ηλεκτρική καταιγίδα! Χαρακτηριστικά εύθικτος, δεν ανέχεται τίποτα που να προσβάλλει με οποιαδήποτε έννοια την υπόστασή του σε όλα τα επίπεδα: εξυπνάδα, εμφάνιση, επιτυχία… Και θα αντιδράσει σαν κριάρι: με κουτουλιές. Μην τον περάσεις όμως για μονόχνωτο άνθρωπο, του αρέσουν τα αστειάκια, αρκεί βέβαια να μην έχουν για στόχο τον ίδιο. Το θετικό πάντως είναι ότι όσο εύκολα τσαντίζεται, τόσο γρήγορα το ξεχνάει, ιδίως αν του κάνεις την απολογιστική διευκρίνιση “εγώ, βρε παιδάκι μου, άλλο εννοούσα”, ακόμα κι αν εννοούσες ακριβώς αυτό που κατάλαβε και θύμωσε…

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος παίρνει τα πάντα στα σοβαρά, με πρώτο τον εαυτό του. Επίσης, δεν φημίζεται και τόσο για το χιούμορ του, παρόλο που μπορεί κάλλιστα να είναι ένας πρόσχαρος και ανοιχτόκαρδος άνθρωπος. Αλλά, μην τα μπερδεύεις, το γεγονός ότι θα γελάσει με ένα ανέκδοτο, δεν σημαίνει ότι θα γελάσει εξίσου και αν στο αστείο υπεισέρχεται με κάποιο τρόπο και ο ίδιος. ΄Η κάτι άλλο που θεωρεί κομμάτι της προσωπικότητάς του, όπως η ομάδα του, το κόμμα του, η θρησκεία του, η καταγωγή του… Με άλλα λόγια, καλύτερα να μάθεις κάποια πράγματα για εκείνον, πριν κάνεις πνεύμα για την αγαπημένη του ομάδα ή τους φίλους του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Διδύμους υπάρχει το εξής ζήτημα: Όσο καλά και να τους γνωρίζεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα τους ενοχλήσει ή θα τους προσβάλει την κάθε δεδομένη στιγμή. Μπορεί να εξέλαβαν κάτι που τους είπαν ή τους έκαναν σαν τόσο θανάσιμη προσβολή, ώστε να καλέσουν τον άλλο σε μονομαχία, μέχρι τελικής πτώσεως (λεκτική εννοείται), στην οποία θα τον κάνουν να ζητά συγνώμη και έλεος. Και την επόμενη φορά, ακριβώς για το ίδιο πράγμα, να ξεκαρδιστούν στα γέλια και να τον χτυπήσουν στην πλάτη με ένα: “τι ωραία που τα λες, βρε μπαγάσα…”

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει μια απίστευτη ευκολία να βρίσκει λόγους ώστε να αισθάνεται θιγμένος. Αλλά η ευκολία σταματά εδώ. Μετά αρχίζει η δυσκολία (των άλλων) να καταλάβουν ότι ο Καρκίνος μούτρωσε, γιατί έχει όντως ενοχληθεί από κάτι που συνέβη και δεν… βαρέθηκε ή απλώς βαρυστομάχιασε. Και η ακόμη μεγαλύτερη δυσκολία να μαντέψουν (διότι ο ίδιος δεν θα τους το πει) τι στην ευχή ήταν αυτό που τον ενόχλησε. Γιατί ούτε ειπώθηκε, ούτε συνέβη κάτι που θα μπορούσε να προσβάλει οποιονδήποτε. Αν το κάθε ζώδιο έχει τους δικούς του τρόπους για να ταλαιπωρεί τα υπόλοιπα, η απίστευτη και μυστικοπαθής ευθιξία είναι το μέσον του Καρκίνου.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;