Τα ζώδια... χωρίζουν! Δες τις 5 κυριότερες αιτίες χωρισμού για το κάθε ζώδιο!
Τα ζώδια... γίνονται καπνός αν τους κάνεις αυτά τα 5 πράγματα!

ΛΕΩΝ

1. Αν τον προσβάλεις, τον θίξεις, τον ειρωνευτείς και δεν εκτιμήσεις την αξία του, τότε θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της σχέσης σας.

2. Θα αποφασίσει να χωρίσει, αν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του είναι “τσιγκούνης”! Ο πληθωρικός Λέοντας είναι της άποψης πως όποιος είναι τσιγκούνης στα χρήματα είναι και στα αισθήματα!

3. Όταν ο Λέοντας δεν περνάει καλά μέσα στη σχέση του και αρχίζει η ζωή του να γίνεται μίζερη, δύσκολη και κλειστή, τότε έχει ανάγκη για ανανέωση και χωρίζει.

4. Αν παραμελήσεις το Λιοντάρι ερωτικά, τότε θα σου δώσει μερικές ευκαιρίες μπας και επανορθώσεις… Αν δεν το κάνεις, τότε θα βαρεθεί και θα αναζητήσει αλλού τον έρωτα!

5. Προσπάθησες να πάρεις τα “ηνία” της σχέσης από τα χέρια του και θέλησες να του βάλεις τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι; Δεν τα ανέχεται αυτά ο αρχηγικός Λέοντας, που θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο… Πριν γίνει λοιπόν το θύμα, αποφασίζει να χωρίσει!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1. Αν ένας Παρθένος δεν είναι έτοιμος να δεθεί συναισθηματικά με το άτομο που έχει σχέση και δεν μπορεί να δώσει όλα αυτά που θεωρεί απαραίτητα για να έχει έναν σωστό δεσμό, τότε ευθέως θα σου πει να απομακρυνθείτε!

2. Περνά μία περίοδο που τα επαγγελματικά του είναι η προτεραιότητά του και εσύ έχεις απαιτήσεις και δεν καταλαβαίνεις τις προσπάθειές του; Συγγνώμη, αλλά θα προτιμήσει τη δουλειά του!

3. Μπορεί να έδωσε ευκαιρίες στη σχέση σας, αλλά να διαπίστωσε ότι έχετε άλλα χούγια, διαφορετικές συνήθειες και ότι η ζωή σας δεν μπορεί να συμβαδίσει… Σε αυτή την περίπτωση, θα βάλει τη λογική του μπροστά και θα πει “αντίο”!

4. Αν ο Παρθένος βγάλει το πόρισμα ότι είσαι ένα άτομο στο οποίο δεν μπορεί να βασιστεί και να επενδύσει, τότε θα προτιμήσει να μείνει μακριά…

5. Επειδή έχεις να κάνεις με έναν μυστήριο τύπο, ο οποίος μπορεί να ψυχρανθεί εντελώς ξαφνικά και από μία πολύ μικρή λεπτομέρεια, ο χωρισμός θα είναι αναμενόμενος, όταν το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμίζει στη σχέση σας!

 

ΖΥΓΟΣ

1. Ο πρώτος και ο πιο σπουδαίος λόγος για τον οποίο χωρίζει ένας Ζυγός, είναι γιατί έκανε μία νέα γνωριμία και θέλει να ξεκινήσει κάτι καινούργιο!

2. Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θα εξαφανιστεί από τη ζωή σου ένας Ζυγός, είναι επειδή δεν “καίγεται” και τόσο πολύ για να έχει σχέση ή δεν είναι και φουλ ερωτευμένος!

3. Αν η στάση σου απέναντί του είναι πολύ σκληρή, του μιλάς απότομα, δεν του δείχνεις τρυφερότητα ή έχεις πολύ δυναμική προσωπικότητα και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σε “κουμαντάρει”, τότε προτιμήσει να αποχωρήσει!

4. Να θυμάσαι πως ο Ζυγός δεν είναι σπιτόγατος, δεν του αρέσει να κλείνεται στους 4 τοίχους ενός σπιτιού και πάνω απ’ όλα δεν του αρέσει ο περιορισμός! Αν λοιπόν εσύ δεν του προσφέρεις την διασκέδαση, τις εξόδους και την καλοπέραση, τότε θα βαρεθεί και θα την κάνει!

5. Του έβαλες το μαχαίρι στο μυαλό για να πάρει αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας; Όσο και να σε αγαπάει, θα προτιμήσει να χωρίσει, γιατί τις δύσκολες στιγμές ο Ζυγός το βάζει στα πόδια!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1. Αν η σχέση που διατηρεί πάψει να τον εξιτάρει σεξουαλικά, τότε ο Σκορπιός μπαίνει σε διαδικασία ρουτίνας και προτιμά να χωρίσει!

2. Ο Σκορπιός χωρίζει και από εκδίκηση… Αν λοιπόν εσύ του πετούσες συχνά την ατάκα “χωρίζουμε”, αλλά στη συνέχεια δεν έκανες τα λόγια σου πράξη, μην παραξενευτείς αν μία μέρα σου πει τέλος και πράγματι το εννοεί!

3. Αν του έχεις δικαιώματα για να αμφιβάλει για τα αισθήματά σου, τον έχεις κάνει να ζηλέψει ή σε τσιμπήσει ότι λες ψέματα, τότε τον χωρισμό να τον αναμένεις…

4. Ο Σκορπιός που δεν είναι δεμένος συναισθηματικά με το ταίρι του, αλλά διατηρεί μία σχέση καθαρά και μόνο για ερωτικούς λόγους, χωρίς να τάζει αγάπες και μέλλον, αν δει ότι το άτομο με το οποίο συνδέεται έχει αρχίσει να το βλέπει διαφορετικά τη σχέση αυτή, τότε θα πει “τέλος”!

5. Η απόφαση του χωρισμού μπορεί να έρθει εντελώς ξαφνικά, χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί, αλλά μετά από έναν πολύ άσχημο καβγά, που ο Σκορπιός δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει και να τον αφήσει πίσω του!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;