Τα ζώδια... χωρίζουν! Δες τις 5 κυριότερες αιτίες χωρισμού για το κάθε ζώδιο!
Τα ζώδια... γίνονται καπνός αν τους κάνεις αυτά τα 5 πράγματα!

Ήρθε η ώρα να μάθουμε λοιπόν τους 5 κυριότερους λόγους που τα ζώδια επιλέγουν να φύγουν απο μια σχέση! Τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα απ΄ότι μπορεί να νομίζεις!

 

ΚΡΙΟΣ

1. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους χωρίζει ένα Κριάρι είναι η ρουτίνα! Όταν λοιπόν, η φλόγα του έρωτα αρχίζει να σβήνει και ο Κριός πάψει πλέον να είναι ερωτευμένος, γιατί αισθάνεται ότι έδεσε τον “γάιδαρό” του, τότε είναι που φεύγει μακριά…

2. Η γκρίνια είναι ο αμέσως επόμενος λόγος για τον οποίο ο Κριός, θα τρέξει μακριά από μία σχέση… Οι ατάκες του στυλ “Γιατί δεν μου τηλεφώνησες; Δεν με αγαπάς πια; Τι άλλο θέλεις να κάνω; Γιατί μου το κάνεις αυτό;” δημιουργούν ένα δυσάρεστο κλίμα στη σχέση και ο Κριός αρχίζει πλέον να ξενερώνει και να κουράζεται…

3. Φοβάται την δέσμευση, την σταθερότητα, τον γάμο και την οικογένεια! Ο Κριός θα πάρει την απόφαση να χωρίσει από μία σχέση, επειδή προτιμά να είναι ελεύθερος και έχει αρχίσει να νιώθει ότι τα όρια στενεύουν και ότι εσύ θέλεις κάτι παραπάνω από έναν απλό ερωτικό δεσμό.

4. Πολλές φορές ο Κριός θα χωρίσει έτσι απλά από αντίδραση, για να σε “τιμωρήσει”! Αν λοιπόν του έχεις δηλώσει αρκετές φορές ότι “Αν δεν αλλάξεις τότε ξέχασέ με…”, να ξέρεις ότι αντιδραστικά και μόνο θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει μακριά!

5. Η επιπολαιότητά του αλλά και η βιασύνη του, τον οδηγούν πολλές φορές στην απόφαση του χωρισμού, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις να φοβηθείς ότι ήρθε το οριστικό τέλος, γιατί θα κάνει τις βόλτες του και σύντομα θα γυρίσει και πάλι κοντά σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

1. Αν σου έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες για να διορθώσεις κάποια… θεματάκια που τον ενοχλούσαν και εσύ απλά αδιαφόρησες, να ξέρεις ότι ο Ταύρος τη στιγμή που δεν το περιμένεις θα σου πει το τελευταίο αντίο!

2. Σε τσάκωσε σε ψέμα; Τον κορόιδεψες, τον απάτησες ή του κράτησες κάποιο μεγάλο μυστικό, το οποίο το ανακάλυψε και βγήκε έξω από τα ρούχα του; Ο Ταύρος όταν χάσει την εμπιστοσύνη του, οδεύει προς τον χωρισμό!

3. Ο Ταύρος που δεν έχει χορτάσει από ερωτικές εμπειρίες και δεν είναι ακόμα έτοιμος να δοθεί ολοκληρωτικά σε έναν δεσμό, θα χωρίσει γιατί δεν θέλει ούτε να πληγώσει, αλλά ούτε και να πληγωθεί!

4. Αν τα οικονομικά του δεν πηγαίνουν καλά ή έχει ξεμείνει από δουλειά, τότε τα βλέπει όλα “μαύρα” και αισθάνεται ότι δεν μπορεί να δώσει όσα θα ‘θελε στη σχέση του και έτσι εγκαταλείπει την προσπάθεια! Έτσι λοιπόν, ο Ταύρος θα χωρίσει αν οι βάσεις της ζωής του δεν είναι σταθερές.

5. Θα χωρίσει από μία σχέση όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν προοπτικές για μέλλον! Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε στο κατάλληλο “timing” ή δεν πληροίς τις προδιαγραφές που ο ίδιος θα ήθελε, τότε ο χωρισμός είναι μονόδρομος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1. Όταν αντιλαμβάνεται ότι μιλάτε άλλη “γλώσσα”, με λίγα λόγια όταν μεταξύ σας υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα το οποίο τον κουράζει, τότε ο χωρισμός γίνεται για τον Δίδυμο η εύκολη λύση!

2. Όταν το κλίμα στη σχέση σας αρχίζει να παίρνει πιο “οικογενειακή τροπή… Είσαστε αρκετό καιρό μαζί και επιμένεις να κάνει ανοίγματα, για τα οποία ο Δίδυμος δεν είναι έτοιμος; Το έχει πολύ εύκολο να φύγει μακριά.

3. Θέλει να διασκεδάσει, να φλερτάρει, να παίξει, να βλέπει τους φίλους του όποτε θέλει και η σχέση σας τον “εγκλωβίζει”… Τότε θα πάρει την απόφαση να πει “αντίο” στη σχέση σας.

4. Του βάζεις δύσκολα; Έχεις πολλές απαιτήσεις και είσαι όλο όρους και όρια; Δεν τα σηκώνει αυτά ένας Δίδυμος, ο οποίος θέλει να κινείται ελεύθερος σαν τον αέρα!

5. Θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, όταν έχει χάσει τον ενθουσιασμό του και βρεθεί κάποιο άλλο πρόσωπο, που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1. Ο Καρκίνος εύκολα θα χωρίσει, αν γυρίσει και πάλι κοντά του ο μεγάλος έρωτας από τα παλιά, τον οποίο πάντα περίμενε και ποτέ του δεν ξέχασε…

2. Ο χωρισμός γίνεται μονόδρομος, όταν από τη σχέση του μετρά μόνο πληγές και απογοητεύσεις!

3. Όταν η οικογένεια ή πολύ δικοί του άνθρωποι τον συμβουλεύουν ότι δεν είσαι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτόν ή ότι αξίζει κάτι καλύτερο, κάποια στιγμή σίγουρα θα τον επηρεάσουν και θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια!

4. Αν η σχέση σας του αφήνει συναισθηματικά κενά και εσύ δεν του δείχνεις την αγάπη σου και τα συναισθήματά σου, τότε θα σου πει “χωρίζουμε”, κρατώντας την ελπίδα… ότι θα ταρακουνηθείς και θα αλλάξεις!

5. Αν ο Καρκίνος βρίσκεται σε περίοδο της ζωής του που θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και εσύ δεν μπορείς να του δώσεις αυτό που τόσο πολύ έχει ανάγκη, τότε ναι, θα βάλει τέλος στη σχέση σας!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
FT
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;