Τα ζώδια... χωρίζουν! Δες τις 5 κυριότερες αιτίες χωρισμού για το κάθε ζώδιο!
Τα ζώδια... γίνονται καπνός αν τους κάνεις αυτά τα 5 πράγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1. Ο Τοξότης θα χωρίσει, αν ο σύντροφος που έχει στο πλάι του δεν είναι ιδιαίτερα εύστροφος και δεν του δίνει τα ερεθίσματα που ο ίδιος θέλει προκειμένου να μην βαριέται…

2. Όταν στενεύουν τα όρια σε μία σχέση και αυτός αρχίζει να χάνει τις αγαπημένες του συνήθειες και ασχολίες, με λίγα λόγια όταν περιορίζεται η ελευθερία του, τότε τον πιάνουν οι τάσεις φυγής και χωρίζει!

3. Ο Τοξότης είναι και αρκετά επιπόλαιος… Μπορεί στην αρχή να ενθουσιάστηκε και να έταξε λαγούς με πετραχήλια, στην πορεία όμως να κατάλαβε ότι τα αισθήματά του ήταν σαν το μπαλόνι, που ξαφνικά… ξεφούσκωσε!

4. Ο Τοξότης, χωρίς χιούμορ και παιχνίδι δεν μπορεί να αντέξει… Αν λοιπόν παρεξηγείσαι με τα αστεία του, τα παίρνει όλα στα σοβαρά και έχεις αρκετά συντηρητικές ιδέες, τότε μάλλον τον έχασες!

5. Ένας Τοξότης είναι ανυπάκουος σε κανόνες, εντολές και τελεσίγραφα… Αν η σχέση σας λοιπόν τον καταπιέζει, τότε θα ψάξει να βρει γρήγορα την έξοδο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1. Αν δεν ταιριάζουν οι ζωές σας, τα ενδιαφέροντά σας, οι δουλειές σας και το κοινωνικό σας background, τότε ο Αιγόκερως θα βάλει τη λογική μπροστά και θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, γιατί θα βγάλει το πόρισμα ότι η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά.

2. Αν “κρεμαστείς” από πάνω του και παραμελήσεις τον εαυτό σου, τα όνειρά σου, τις φιλοδοξίες σου και περιμένεις μόνο πότε θα σου τηλεφωνήσει και πότε θα βρεθείτε, τότε ο Αιγόκερως θα κουραστεί, δεν θα πάρει στα σοβαρά τη σχέση σας και θα προτιμήσει το χωρισμό!

3. Ο Αιγόκερως δίνει πολύ μεγάλη αξία στην γνώμη των κοντινών του προσώπων… Αν λοιπόν δεν σε συμπαθεί η οικογένειά του ή οι φίλοι του σε κοιτάζουν με μισό μάτι, θα έρθει η στιγμή που θα επηρεαστεί και θα απομακρυνθεί!

4. Σε περίπτωση που ο Αιγόκερως περνά μία δύσκολη φάση στα επαγγελματικά του ή βρεθεί σε περίοδο ανεργίας, τότε τα ερωτικά μόνο βάρος θα του είναι… Όταν ένας Αιγόκερως βάζει προτεραιότητά του την καριέρα του, τότε είναι που χωρίζει κιόλας!

5. Μπορεί να υπομείνει τσακωμούς, εντάσεις, ασυμφωνία χαρακτήρων και άλλα προβλήματα σε μία σχέση, αλλά όταν παραγίνουν, τότε βάζει τελεία και παύλα!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1. Μία μέρα εντελώς ξαφνικά, ο Υδροχόος μπορεί να ξυπνήσει και να πάρει την απόφαση να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του… Να φύγει σε άλλη χώρα, να κάνει μία μεγάλη ανατροπή ακόμα και να χωρίσει! Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ με σιγουριά τι μέρα σου ξημερώνει στο πλάι του!

2. Αν η ερωτική σχέση που ξεκινήσατε έχει αρχίσει πλέον να γίνεται περισσότερο φιλική και πάψει πλέον ο ερωτικός πόθος, μπορεί να μην σου πει “χωρίζουμε”, αλλά θα σε κάνει εσένα από την πλευρά σου να του ζητήσεις εξηγήσεις και τότε θα απομακρυνθεί!

3. Προσπαθείς να του επιβληθείς, να τον βάλεις σε τάξη, να τον νοικοκυρέψεις και γενικότερα να τον βάλεις στα μέτρα και στα σταθμά που εσύ θέλεις; Η επανάστασή του θα είναι ο χωρισμός σας!

4. Αν έχει στο πλάι του ένα άτομο που δεν είναι και τόσο κοινωνικό και δεν θέλει τόσο την δικτύωση και την επαφή με τους ανθρώπους, τότε ο Υδροχόος δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον, βαριέται και χωρίζει!

5. Ο Υδροχόος χωρίζει, όταν βγάλει το συμπέρασμα ότι η σχέση που έχει δεν είναι η ιδανική, αυτή δηλαδή που θα μπορέσει να αφιερωθεί.

 

ΙΧΘΕΙΣ

1. Ο Ιχθύς θα πάρει την απόφαση του χωρισμού, γιατί έκανε κάποια “λαδιά”, μία απιστία ή ερωτεύτηκε κάποιο άλλο πρόσωπο.

2. Θα χωρίσει επειδή αισθάνεται ότι καταπιέζεται από μία σχέση ή επειδή το ταίρι του έχει τόσες απαιτήσεις, που αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει!

3. Ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος, αν του κάνεις διαρκώς σκηνές και καβγαδίζεις μαζί του! Το Ψαράκι θέλει ηρεμία και όταν δέχεται φωνές, υστερίες και ζει μέσα στην ένταση, δεν μπορεί… Προτιμά να χωρίσει!

4. Όταν ο Ιχθύς νιώσει μπλοκαρισμένος συναισθηματικά από… μόνος του, δηλαδή με λίγα λόγια όταν δεν ξέρει τι θέλει, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να δεχτείς την απόφασή του να χωρίσετε. Βέβαια, να θυμάσαι ότι μπορεί και να το μετανιώσει άμεσα!

5. Η ανασφάλεια και ο φόβος οδηγούν πολλές φορές έναν Ιχθύ σε χωρισμό! Αν λοιπόν πιστεύει ότι εσύ θα τον εγκαταλείψεις, θα προτιμήσει πρώτος να πει το τελευταίο “αντίο”, για να προστατέψει τον εαυτό του από πιθανές πληγές.

 

Δες επίσης! Τα ζώδια… παρεξηγούνται! Δες πώς αντιδρούν τα ζώδια στην παρεξήγηση!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;