Τα ζώδια... κάνουν ζαβολιές! Δες ποιες είναι οι κακές συνήθειες των ζωδίων!
Τα ζώδια και οι ατασθαλίες τους!

ΛΕΩΝ

«Το ποζέρι της παρέας. Ναι, είσαι!»

Η ανάγκη του Λέοντα για προβολή και επίδειξη συνέχεια είναι ό,τι πιο κουραστικό υφίσταται! Ένα Λιοντάρι δεν θα σταματήσει ποτέ να καυχιέται για τα υπάρχοντά του και τις εξεζητημένες του επιλογές και θα στο τρίβει στην μούρη μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Καυχιέται σε τέτοιο βαθμό που κάποια στιγμή δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια ή τα χασμουρητά σου, όταν τον ακούς! Περίμενες τώρα και δεύτερο ελάττωμα; Η αλήθεια είναι μόνο αυτό έχει. Αλλά είναι τόσο μεγάλο και ανυπόφορο που άν χώραγε και δεύτερο θα τον βάφαμε μπλέ και θα τον ρίχναμε στον ωκεανό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ο Κατακουζηνός»

Ο φίλος μας ο Παρθένος έχει την κακή (αμφιταλαντεύεται μεταξύ καλής και κακής- αναλόγως της έντασης) συνήθεια να είναι υποχόνδριος με την καθαριότητα! Φροντίζει πάντα την υγιεινή του, μένει πάντα μακριά από τους αρρωστιάρηδες φίλους του και στο σπίτι του επικρατεί τάξις και ηθική. Άν μπείς με παπούτσι, στο έχει φέρει στο κεφάλι. Εκτός από υποχόνδριος είναι και λεπτολόγος, Θα δώσει σημασία ακόμα στις ανεπαίσθητες λεπτομέρειες τις οποίες κριτικάρει αυστηρά και κοφτά χωρίς να νοιαστεί για τα λεπτά σου συναισθήματα. Έξαλλος, αδίστακτος και πολεμιστής της καθαριότητας!

ΖΥΓΟΣ

«Το χαιδεμένο της γιαγιάς»

Μην τον βλέπεις χαμογελαστό και καλοσυνάτο- είναι για να σε μπερδέψει! Το παίζει ιστορία και καλό παιδί αλλα υπευθυνότητα μηδέν! Όταν κάνει τις πατάτες του, έχει την τάση να μεταποιεί την αλήθεια, να κρύβει τα φταιξίματά του, να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να ρίχνει τα φταιξίματα αλλού! Γιατί βρε άνθρωπε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ο παρεξηγιάρης ντετέκτιβ σάικο κίλλερ κέσκεσε»

Άν για κάποιο άρρωστο λόγο να μάθεις όλα τα κουτσομπολιά της showbiz, της γειτονιάς, της δουλειάς σου ή της παρέας σου, ψάξε να βρεις έναν Σκορπιό! Ο Σκορπιός είναι υπεράνω υποψίας, γιατί το παίζει κούλ και αδιάφορο για τα γύρω του, αλλά καταβάθος κρατάει σημειώσεις, διατηρεί ημερολόγιο και έχει φτιάξει ολόκληορ database με αυτά που γνωρίζει για τον καθένα! Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ντετέκτιβ! Και σαν να μην φτάνει όλη αυτή η παράνοια, μουτρώνει, ζηλεύει και παρεξηγιέται με το παραμικρό! Εσύ όμως κράτα θπομονή σιδερένια γιατί αν κάνεις το λάθος και τα βάλεις μαζί του θα σε τσιμπήσει με κεντρί που στάζει δηλητήριο των παρελθοντικών σου σφαλμάτων. Είπαμε. Κρατάει database!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;