Τα ζώδια... κάνουν ζαβολιές! Δες ποιες είναι οι κακές συνήθειες των ζωδίων!
Τα ζώδια και οι ατασθαλίες τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Είναι σαν ένα τόξο χωρίς βέλος»

Ο επιπόλαιος τοξότης ασχολείται με πολλά πράγματα συγχρόνως χωρίς να τό’χει με το multitasking, ξαφνικά θυμάται κάτι που είχε αμελήσει και όλο είναι με μία δικαιολογία στο στόμα έτοιμος να την εκτοξεύσει σαν βέλος! Επιπλέον βιάζεται όταν μιλάει και γενικά σε ό,τι κάνει και δεν κάνει γιατί δεν θέλει να χάνει χρόνο! Με τις ταχύτητες που κινείται είναι άκρως πιθανό να γεράσει πολύ πιο γρήγορα απο τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου και γενικά τι να τους πεί ο Usain Bolt. Βασικά και αυτός τοξότης θά’ναι σίγουρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Workaholic και με καβούρια στις τσέπες»

Ο Αιγόκερως έχει καβούρια στις τσέπες και δεν ντρέπεται για αυτό! Έχει παντρευτεί την δουλειά του και δεν γουστάρει τις περιττές σπατάλες! (Μη σου πώ και τις απαραίτητες”σπατάλες”) Αποκαλύπτουμε επίσης οτι είναι και πολύ συμφεροντολόγος και ο μόνος λόγος που ενδεχομένως να μιλάει με ανθρώπους γενικά είναι γιατί τον ενδιαφέρει να έχει κάποιο κέρδος από όλες τις σχέσεις του. Επιλέγει να έχει ανθρώπους στο πλάι του που έχουν κοινωνικό ή οικονομικό στάτους και δίνει προτεραιότητα στη λογική παρά στο συναίσθημα! Άν όμως το καλοσκεφτείς, δουλεύει σαν το μυρμήγκι και αργότερα με τους καρπούς των κόπων του κάνει ζωή… τζίτζικα! Μπράβο σου Αιγόκερε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με έτοιμη τη δικαιολογία στο στόμα και μα δεν έφταιγα εγώ!»

Οι κακές συνήθειες υπάρχουν για να αναγνωρίζονται και να διορθώνονται! Ο Υδροχόος, όχι μόνο δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του, αλλά τις πιο πολλές φορές, δεν τα θεωρεί καν λάθη! Μπορεί να σε τρελάνει! Και επειδή μέσα του γνωρίζει την αλήθεια, βρίσκεται σε ετοιμότητα να δικαιολογήσει τα πάντα! Ένα ακόμα κακό συνήθειο του Υδροχόου είναι πως ξεκινάει κάτι και το αφήνει στην μέση. Γενικά του αρέσουν οι μισές δουλείες και πραγματικά είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς και γιατί.

ΙΧΘΥΣ

«Είναι λίγο… ψαρωμένος τύπος»

Είναι το φοβιτσιάρικο του ζωδιακού κύκλου! Είναι ευκολόπιστος και επηρεάζεται αρκετά αν κάτι τον ενδιαφέρει. Και με το ψέμα τό’χει. Άν όμως ζοριστεί και στριμωχτεί, τότε πολύ γρήγορα από ψαράκι γίνεται… πιράνχας και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου! Μετά όμως ηρεμεί και επιστρέφει την αρχική του μορφή! Ένα γλυκούλι ψαράκι που απλά δεν θέλει να το πειράζουν!

 

Δες επίσης! Τα ζώδια… τσακώνονται! Δες πως μαλώνει το κάθε ζώδιο!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;