Τα ζώδια... τσακώνονται! Δες πως μαλώνει το κάθε ζώδιο!
Δες πώς κάνουν τα ζώδια όταν μαλώνουν!

Σε αυτό το άρθρο, τα ζώδια αγριέυουν και μας δείχνουν πως εξαπολύουν την οργή τους! Μάθε πως τσακώνεται το κάθε ζώδιο για να ξέρεις αν πρέπει να το αντιμετωπίσεις η να… τρέξεις για την ζωή σου!

 

Κριός

Αν έπρεπε να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, θα σου έλεγε κι ευχαριστώ για τον καυγά. Τον εκτονώνει, ζεί για αυτό και δεν κάνει πίσω ούτε για να πάρει φόρα! Είναι στο αίμα του και δεν πρόκειται να υποχωρήσει ποτέ. Αν, λοιπόν, αποφασίσεις να ξεκινήσεις καυγά, ετοιμάσου να ακούσεις πολλά και άσχημα το λιγότερο! Επειδή όμως βράζει το αίμα του, κάπου μπορεί να χάσει τα επιχειρήματα του και να πρυτανέυσει ο εγωισμός του με αποτέλεσμα πολλές φορές να χάνει και το δίκιο του!

 

Ταύρος

Αν κατάφερες να κάνεις Ταύρο να θυμώσει τόσο, μάλλονσου άξιζε. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτησή τους αρμόζει σε μοναχούς του Θιβέτ, οπότε όταν τα πράγματα γίνουν ειλικρινά άσχημα και προσβλητικά, θα ξεσπάσουν πολύ έντονα. Και μην περιμένεις μετά να τους αλλάξεις γνώμη.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο να μαλώσουν μαζί σου. Αν τους πιέσεις υπερβολικά, το πιο πιθανό είναι να σε μπερδέψουν τόσο πολύ πάνω στην λογομαχία και στην λογοδιάρροια, που θα φας τα μούτρα σου. Και μετά θα κάνουν απλά ότι δεν σε ξέρουν, τόσο αποτελεσματικά, που θα σε τσούξει στάνταρ. Και ας ‘εχεις δίκιο!

 

Καρκίνος

 

Οι Καρκίνοι είναι υποχωρητικοί τύποι με το λευκό σημαιάκι στην τσέπη τους! Αυτό δεν σημαίνει ότι παραδίδουν τα όπλα και μπορείς να κάνεις γύρο του θριάμβου, όμως. Την επόμενη μέρα, θα αντιμετωπίσεις ένα συναισθηματικό τείχος, τόσο πολιτισμένο που θα νιώσεις άβολα. Και μην ξεχνάς, ο Καρκίνος είναι από τα πιο φιλικά και κοινωνικά ζώδια, άρα αν καυγαδίσεις με έναν, μπλέκεις και με τον περίγυρό του.

 

Λέων

 

Ο καυγάς για τον Λέων αποτελεί κοινωνικό ζήτημα. Θέλει να έχει μάρτυρες, και ξέρει καλύτερα από τους περισσότερους να παίζει την κάρτα του θύματος. Αν μαλώσεις με ένα λιοντάρι και έχετε κοινούς φίλους, οι πιθανότητες λένε ότι θα προσπαθήσει να τους πάρει στην πλευρά του για να διαμορφώσει την… αγέλη του!

Παρθένος

Μάλωσες με έναν Παρθένο; Θα μείνει μεταξύ σας. Οι Παρθένοι σέβονται τον εαυτό τους και την προσωπική τους ζωή, και τα πικρόχολα σχόλιά τους θα παραμείνουν ψιθυριστά. Επίσης, σπάνια ένας Παρθένος θα ξεκινήσει τον καυγά, αλλά σχεδόν πάντα θα είναι αυτός που θα κάνει τον άλλον να ξεπεράσει τα όριά του και να ξεσπάσει. Είναι σαν γριά κουτσομπόλα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;