Η λύση σε 4 σεξουαλικά μυστήρια!

10426585_798228473521452_8953716362444868248_n

Τα “άλυτα” μυστήρια γύρω από την ανθρώπινη σεξουαλική ζωή είναι άπειρα, και αποτελούν θέμα προβληματισμού και σκέψης πολλών απλών ανθρώπων και ερευνητών. Όλοι έχουμε αναρωτηθεί, έστω και μία φορά, για ένα θέμα γύρω από το μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ζωής, που δεν είναι άλλο από τον έρωτα. Όταν αρχίζουμε να γνωρίζουμε το σώμα μας, να ανακαλύπτουμε τις επιθυμίες μας, και να αποκωδικοποιούμε τα συναισθήματά μας, δημιουργούνται συνακόλουθα και πολλές απορίες.

Δείτε την απάντηση της επιστήμης σε 4 σεξουαλικά μυστήρια, που ίσως σας έχουν απασχολήσει. Γιατί σε κάθε φαινόμενο υπάρχει και κάποιο αίτιο, και σε κάθε πρόβλημα μια λύση.

1) Αρκετοί άνδρες εμφανίζουν ένα παράξενο τοπικό μελάνιασμα, που συχνά συνοδεύεται από πόνο. Πού οφείλεται αυτό το φαινόμενο;

Η εξήγηση που δίνουν οι ειδικοί είναι, ότι το αίμα που διοχετεύεται στα γεννητικά όργανα λόγω της ερωτικής διέγερσης καταλήγει να συσσωρεύεται στην περιοχή. Εάν δεν υπάρξει ανακατεύθυνση της ροής, πιέζονται οι όρχεις και εκδηλώνεται πόνος.

Μπορεί επίσης η παρατεταμένη στύση να οδηγήσει σε απορρόφηση του οξυγόνου από τους γύρω ιστούς κι έτσι το αίμα παίρνει μια μελανή απόχρωση. Αυτό όμως συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχει απόφραξη στις αρτηρίες.

2) Πόση ώρα μετά τον οργασμό είναι και πάλι έτοιμος για σεξ ένας άνδρας;

Οι περισσότεροι άνδρες, από την ηλικία των 14 ετών και μετά, χρειάζονται περίπου μία ώρα ή και δύο ώρες, ώστε να επιτύχουν πλήρη στύση. Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιμηκύνει αρκετά αυτό το χρονικό διάστημα.

3) Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του ανδρικού μορίου;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν υποστηρίζουν πως η βάλανος (το άκρο του πέους) είναι πιθανώς το πλέον ευαίσθητο σημείο, καθώς τη διαπερνούν αρκετά νεύρα. Επειδή η βάλανος προστατεύεται από την ακροποσθία, δε χάνει την ευαισθησία της από την έκθεση στον αέρα ή την τριβή με τα εσώρουχα.

4) Γιατί έχουν οργασμό οι γυναίκες;

Ένας λόγος είναι, ότι οι συσπάσεις κατά τον οργασμό επηρεάζουν τη θέση της λεκάνης, άρα και την είσοδο της μήτρας, ώστε περισσότερο σπέρμα να μπορεί να φτάσει στο ωάριο. Μια πιο θεωρητική εξήγηση είναι ότι, για να διαιωνιστεί το είδος, το σεξ πρέπει να είναι ευχάριστο. Εάν οι γυναίκες δεν έπαιρναν κάποια «ανταμοιβή» από το σεξ, είναι πολύ πιθανό να μην ήθελαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία της αναπαραγωγής. Λογικό, έτσι δεν είναι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;