19 μυστικά γύρω από το σεξ, που θα σας τρελάνουν!

 

Ποιος λαός κάνει το περισσότερο σεξ; Υπάρχει επιστημονικά αποδεδειγμένη πιθανότητα να μη θυμάστε το όνομά σας μετά το σεξ; Πόσες σεξουαλικές συνευρέσεις συμβαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο; Αυτά και άλλα πολλά μυστικά αποκαλύπτονται εν συνεχεία, και υπόσχονται να σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε με άλλο μάτι τι συμβαίνει γύρω μας, και αναθεωρήστε ό,τι ξέρατε ή ό,τι φανταζόσασταν… Η πραγματικότητα και οι διαστάσεις της συγκλονίζουν!

1. Υπάρχει όντως η πιθανότητα ένας σεξουαλικός παρτενέρ να σας κάνει να «τα χάσετε». Λέγεται παροδική αμνησία και συμβαίνει πολλές φορές μετά από έντονο σεξ. Οπότε, κάντε και καμιά επανάληψη την ώρα της πράξης για καλό ή για κακό… Τώρα καταλαβαίνω γιατί η γειτόνισσα φωνάζει το όνομα του συντρόφου της κατά την σεξουαλική πράξη, για να μην έχει το παιδί κενά μνήμης αργότερα.

2. Καθημερινά γίνονται κατά μέσο όρο σε όλο παγκοσμίως 100 εκατομμύρια σεξουαλικές συνευρέσεις. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο, 65.000 ζευγάρια κάνουν σεξ!

3. Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα, το μέγιστο των οργασμών που μπορεί να έχει μια γυναίκα σε μία ώρα είναι 134. Για έναν άνδρα, το αντίστοιχο νούμερο είναι μόλις… 16!

4. Η πλήρης αποχή από το σεξ μπορεί να προκαλέσει συρρίκνωση του μεγέθους του πέους. Γι’αυτό φίλοι μου καλό είναι να παίζετε που και που, γιατί αν το αφήσετε για πολύ καιρό το άθλημα, όταν αργότερα θα θέλετε να παίξετε, δεν θα έχετε παιχνίδι. Ή μάλλον θα έχετε, αλλά κάπως μικρότερο…

5. Η Ρωσίδα Tatyana Kozhevnikova κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ άρσης βαρών με τους κολπικούς μύες της, σηκώνοντας 14 κιλά.

6. Οι πρωτεΐνες του ανδρικού σπέρματος έχουν αντιρυτιδικές ιδιότητες. Ναι, καλά ακούσατε. Δηλαδή, όπου πέφτει, τσίτα το δέρμα. Ποιος ο λόγος τότε να ξοδεύετε λεφτά σε κρέμες! Το ακούτε κορίτσια;

7. Περίπου μία στις πενήντα γυναίκες έχει μία τρίτη θηλή.

8. Το 1% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μέσω ερεθισμού των θηλών και μόνο! Αγόρια να το θυμάστε αυτό… Ποτέ δεν ξέρετε αν θα πέσετε πάνω σε αυτό το 1%.

9. Ο μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα.

10. Αντίθετα με όσα μπορεί να πιστεύατε, η χρήση δύο προφυλακτικών ταυτόχρονα δεν παρέχει περισσότερη προστασία. Στην πραγματικότητα αυξάνει την πιθανότητα σπασίματος των προφυλακτικών, λόγω της μεταξύ τους τριβής. Ένα και καλό αρκεί.

11. Το 12% των γυναικών χρησιμοποιούν το κινητό τους αμέσως μετά το σεξ. Ένας Θεός ξέρει γιατί…

12. Οι άνδρες είναι γενετικά “προγραμματισμένοι” να έλκονται από ορισμένα χαρακτηριστικά του γυναικείου σώματος που υποδηλώνουν γονιμότητα. Τέτοια για παράδειγμα είναι το μεγάλο στήθος, η λεπτή μέση και η “γεμάτη” λεκάνη.

13. Το μεγαλύτερο μέγεθος πέους σε στύση που έχει καταγραφεί ποτέ είναι 34,29 εκατοστά και ανήκει στον Νεοϋορκέζο ηθοποιό Jonah Cardeli Falcon.

14. Το Viagra αρχικά δημιουργήθηκε ως φάρμακο για την υψηλή αρτηριακή πίεση. Αλλά είχε διαφορετική κατάληξη…

15. Μόλις το 15% των ανδρών παγκοσμίως ξεπερνούν σε μέγεθος πέους σε στύση τα 17,78 εκατοστά!

16. Η μέση ταχύτητα της εκσπερμάτισης είναι 45 χιλιόμετρα την ώρα.

17. Το 73% των γυναικών που ρωτήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο, απάντησαν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον ένα one night stand. Όχι, για να μη λένε μόνο για τους άντρες…

18. Οι πιθανότητες μιας γυναίκας να φτάσει σε οργασμό αυξάνονται με την ηλικία.

19. Κατά μέσο όρο, οι 20άρηδες στον δυτικό κόσμο κάνουν σεξ 112 φορές τον χρόνο. Σε εμάς άραγε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1