Γυναίκες και one night stand: όλη η αλήθεια

black-and-white-couple-hot-pretty-sex-sexy-Favim.com-83825

Αμερικανοί ερευνητές πραγματοποίησαν ένα πολύ πρωτότυπο και ενδιαφέρον πείραμα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι είναι αυτό που αναζητά μια γυναίκα σε μια εφήμερη σεξουαλική σχέση, ή αλλιώς τι γούστα έχει σε ένα one night stand.

Στο ερευνητικό αυτό έργο συμμετείχαν συνολικά 41 γυναίκες και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Εταιρίας Επιστημών Ψυχολογίας στο Σικάγο. Το παράδοξο «δίλημμα» που έθεσαν οι ερευνητές στις γυναίκες ήταν να επιλέξουν το ιδανικό μέγεθος του πέους, ανάλογα με το είδος της ερωτικής σχέσης που θα ήθελαν να έχουν με τον άνδρα.

Οι γυναίκες έπρεπε να ξεχωρίσουν και να διαλέξουν μεταξύ 33 «δειγμάτων» που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή. Τα παρουσιαζόμενα μοντέλα διέφεραν μεταξύ τους ως προς το μήκος και το πάχος, από 10 έως 21 εκατοστά μήκος και από 6 έως 17,5 εκατοστά περίμετρο.

Οι περισσότερες γυναίκες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, επέλεξαν τα δείγματα με μεγαλύτερο πάχος, όταν δεν είχαν σοβαρούς σκοπούς για έναν ερωτικό σύντροφο και τον έβλεπαν περιστασιακά. Ως προς το μήκος όμως, δεν υπήρχαν σημαντικές διαφορές.

Οι ερευνητές δηλώνουν ότι ο γυναικείος κόλπος διαθέτει ευαίσθητα νεύρα που ανιχνεύουν τα ερεθίσματα κι έτσι οποιαδήποτε κίνηση συστολής και διαστολής γίνεται ιδιαιτέρως αισθητή. Παράλληλα, η μεγαλύτερη περίμετρος του πέους μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να φτάσει ευκολότερα σε οργασμό και να αισθανθεί περισσότερη ηδονή και ευχαρίστηση.

Δεν είναι σαφές όμως γιατί οι γυναίκες δεν προτίμησαν τη μεγαλύτερη διάμετρο για ένα μόνιμο σύντροφο. Πιθανώς όμως το αποτέλεσμα να επηρεάζεται από την αυθόρμητη συσχέτιση του one night stand, και γενικότερα του περιστασιακού σεξ, αποκλειστικά και μόνο με την απόλαυση. Αλλά, ποια γυναίκα δεν αναζητά την μέγιστη απόλαυση; Είτε σε σχέση, είτε όχι. Έτσι δεν είναι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;