Έκθεση Game World 2011 στη Θεσσαλονίκη!

Η δημοφιλής έκθεση video games Game World γίνεται φέτος για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Έχει ήδη ξεκινήσει από τις 21 Μαΐου και λαμβάνει τέλος στις 30 Ιούνη. Απευθύνεται φυσικά πρώτα απ’όλα στους gamers και ύστερα σε όλους τους υπόλοιπους που απλά έχουν την περιέργεια να μάθουν περισσότερα για τα video games και να τα δοκιμάσουν.

Όμορφες εμπειρίες θυμάμαι από το Game 2.0, μία έκθεση με αντίστοιχο θέμα που είχε γίνει στο Γκάζι φέτος και αν είχα την ευκαιρία θα επισκεπτόμουν και αυτή της Θεσσαλονίκης. Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάτε και να διασκεδάσετε με την παρέα σας ή το ταίρι σας ή ακόμη και οικογενειακώς (υπάρχει οικογενειακό εισιτήριο). Θα δείτε και και τα πρώτα video games, αξίζει! 😉

Οι επισκέπτες με την ανάδειξη εισιτηρίου θα μπορούν να παίξουν όση ώρα επιθυμούν. Τα παιχνίδια πάνω από 1.000 και η διασκέδαση στο φουλ! Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση τις μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 17:00  έως στις  23:00 και τις μέρες Σάββατο και Κυριακή στις ώρες 11:00 έως τις 23:00. Η έκθεση πραγματοποιείται στο πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;