Game On 2.0 | Το neolaia.gr βρέθηκε εκεί!

Χτες, λοιπόν, βρέθηκα στην έκθεση παιχνιδιών Game On 2.0. Ευτυχώς που πήρε παράταση, γιατί αλλιώς δε θα μπορούσα να είχα πάει!

Είχα μπόλικη περιέργεια είναι η αλήθεια να γνωρίσω από κοντά τι έπαιζαν οι προηγούμενοι από μένα (κοντεύω τα 19 χρόνια, δεν είμαι δα και μεγάλος). Ευχαριστήθηκε το μάτι μου μπορώ να πω! Η έκθεση περιέχει τα πάντα από παιχνίδια (μόνο το pro evolution δεν κατάφερα να εντοπίσω :P) και αξίζει να την επισκεφθείτε μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου. Μεγάλη ποικιλία από κονσόλες και αφιερώματα σε παιχνίδια. Ετοιμαστείτε (ειδικά οι παλιοί) να νιώσετε και πάλι παιδιά, παίζοντας τα παιχνίδια με τα οποία μεγαλώσατε! Τα λεγόμενα ηλεκτρονικά αρχικά και ύστερα τις κονσόλες. Εντυπωσιακότατη η έκθεση!

Σαν παιδί κι εγώ, κατάφερα και έπαιξα αρκετά παιχνίδια των “παλιών”, τα οποία βέβαια δεν εντυπωσιάζουν τη γενιά μας, όμως μας δίνουν να καταλάβουμε πως το παιχνίδι έφτασε να είναι αυτό που είναι σήμερα. Πιστεύω πως αυτός είναι και ένας σκοπός της έκθεσης. Και δοκίμαζα και δοκίμαζα… Αξέχαστα παιχνίδια, όπως το zelda, το super mario 64, το bobble bobble και το pacman (το τελευταίο δεν το έχω ζήσει αρκετά). Περνώντας σιγά σιγά στις κονσόλες του σήμερα, άρχισαν τα παιχνίδια να “ζωντανεύουν”. Τα αξέχαστα Pokemon. Πόσες ώρες έχω σπαταλήσει και πόσες μπαταρίες μαζί στο Game Boy Colour; 😛 Tekken, το παιχνίδι ξύλου που άφησε εποχή… λιώσιμο!

Εκτός από τις κονσόλες, η έκθεση διέθετε και περιφερειακά, όπως μικρόφωνα, κιθάρες, ντραμς, skateboard (!), μια τεράστια μπάλα, στην οποία έμπαινες μέσα και φόραγες ειδικά γυαλιά και κρατούσες όπλο για να παίξεις fps παιχνίδι (δε θυμάμαι ποιο :S) και τιμονιέρες! Η διασκέδαση για όλα τα γούστα σε ένα χώρο, με λίγα λόγια. Ύστερα ήταν οι διάφορες εκδόσεις των psp και nintendo DS. Τα πάντα υπήρχαν εκεί! Ακόμη, ήταν και πολλές άλλες κονσόλες (αμέτρητες), τις οποίες δε μπόρεσα να συγκρατήσω…

Μετά από αρκετά ακόμη παιχνίδια (έπαιξα τόσα πολλά!), έφτασα και στα σημερινά επιτεύγματα της τεχνολογίας. Φυσικά και δε θα άφηνα να περάσουν, μόνο από τα μάτια μου, τα Nintendo Wii, Microsoft Kinect και Sony Playstation Move. Ξεκίνησα με το πρώτο παίζοντας μπάσκετ (είχε και άλλα sports) και η εμπειρία ήταν αρκετά καλή, δεν είχα ξανά πιάσει προηγουμένως κονσόλα με αισθητήρα κίνησης. Συνέχισα με το Sony Playstation Move και το ping pong και αλήθεια ξετρελάθηκα (Μπορεί να έχασα από ένα φίλο, το Φίλιππο, αλλά τον κέρδισα σε άλλο παιχνίδι μετά :P)! Τέλος, με το Microsoft Kinect έπαιξα bowling (ναι, εκεί είναι που κέρδισα εγώ Φίλιππο) και ήταν κι αυτό απολαυστικό (είχα βρει το κόλπο και έκανα strikes συνέχεια).

Σίγουρα σας συνιστώ να επισκεφθείτε την έκθεση, οπωσδήποτε! Δε μπορεί, όλο και κάποιο παιχνίδι θα έχει περάσει από τα χέρια σας, και το παιχνίδι αυτό θα βρίσκεται εκεί! Ξανά γίνετε παιδιά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;