5 Προτάσεις για φαγητό το Σ/Κ στην Αθήνα!

Μαζέψαμε για εσάς τις “top” επιλογές μας για φαγητό στην Αθήνα. Η καλύτερη πρόταση που μπορούμε να σας κάνουμε είναι το Αθήρι, το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα του δήμου Αθηναίων “Βγαίνουμε Αθήνα¨. Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι βραβευμένο με το βραβείο Michelin, αν το επισκεφτείτε σας προτείνουμε να δοκιμάσετε κρεμμυδοντολμάδες με χοιρινό, σερβιρισμένοι  με πουρέ μήλου. Τέλος, για επιδόρπιο δοκιμάσαμε creme brulee με πορτοκάλι και κάρδαμο.


Αν σας αρέσει η ξένη κουζίνα τότε ο Κίτρινος σκίουρος θα σας εντυπωσιάσει απλά, με τις απίστευτες γεύσεις του και την πολύ ωραία διακόσμηση. Σάς προτείνουμε να δοκιμάσετε το κοτόπουλο κατυπιρί.

Ύστερα ακολουθούν τρεις επιλογές για αυτούς που αγαπάνε τα “burgers” και τις μπριζόλες. Αν βρίσκεστε στα Μελίσσια τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε το Kozi’s. Δοκιμάσαμε το kozi’s burger, είναι μπιφτέκι γεμιστό με μοτσαρέλα, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, μαγιονέζα και ketchup, ήταν αρκετά νόστιμο αλλά μου φάνηκε λιγάκι στεγνό. Και ένα Chicken Licken φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με μπέικον, μαρούλι, το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ. Κλασσική αξία το “the burger joint” στην Γλυφάδα με τις πλούσιες γεύσεις του να μονοπωλούν σε έναν πολύ όμορφο και καλοδιακοσμημένο χώρο.

Τελευταία και καλύτερη κατά την γνώμη επιλογή για καλό “burger” είναι το Hot-hot στην Νέα Φιλαδέλφεια  Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή καθώς είναι και η πιο οικονομική από όλες τις παραπάνω, αν τυχών βρεθείτε στο μαγαζί αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα “μεσογειακό burger” ή ένα burger με blue Cheese.

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;