Δημήτρης Κουρούμπαλης: Γιατί δεν συνεχίστηκε το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»;
Ήξερες ότι το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ήταν να συνεχιστεί για ακόμα μία χρονιά; - Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έγινε αυτό

 

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει η σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα», την «Πολυκατοικία» και πολλά ακόμα.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το αν θα συμμετάσχει σε κάποια νέα τηλεοπτική σειρά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Όπως είπε:

«Φέτος πρωταγωνιστώ σε δύο παραστάσεις και δεν είχα χρόνο να κάνω τηλεόραση, παρ’ ότι μου έγινε κάποια πρόταση. Λείπουν οι κωμωδίες από την τηλεόραση και επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες, δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις»

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, στη συνέχεια, μίλησε για τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες και είπε:

«Ο κόσμος λάτρεψε τις σειρές “Δέκα λεπτά κήρυγμα” και “Πολυκατοικία” και αυτό φαίνεται στον τρόπο που με κοιτάζουν. Στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα” τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. Μια απόφαση που μετά τη χρεώθηκα. Εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα, γιατί ο χώρος είναι πολύ αυστηρός»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;