«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: 25 χρόνια μετά επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη
«Έλα δεν το πιστεύω»

Η τηλεοπτική σειρά «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;» που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών.

Η παραγωγή της ταινίας θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions και το σενάριο και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Το σενάριο της ταινίας είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.

Η μαύρη κωμωδία του Mega δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρά το γεγονός ότι η σειρά από την αρχή σημείωνε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τα γυρίσματα της σειράς τελικά διακόπηκαν κατά το γύρισμα του 7ου επεισοδίου (το οποίο παρέμεινε και ημιτελές), αφήνοντας την εξέλιξη της υπόθεσης στο πιο ενδιαφέρον της σημείο: στη στιγμή της κατά πρόσωπο αντιπαράθεσης των τεσσάρων πρωταγωνιστριών με τον «εχθρό» τους.

Και έτσι δεν μάθαμε τι απέγιναν τελικά αυτά τα τέσσερα κορίτσια που αφού είχαν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία αποφάσισαν κάποια στιγμή να εκδικηθούν τον υπεύθυνο: τον κοινωνικό λειτουργό του ορφανοτροφείου που μεγάλωσαν. Τον άνθρωπο που τις κακοποιούσε σεξουαλικά και που έχει μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική ως προστάτης των, ανά τον κόσμο, κακοποιημένων παιδιών. Η Αλέκα, η Ντομινίκ, η Φωφώ και η Πόπη τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε. Και κατέστρωσαν τα σχέδιά τους, που όμως… έμειναν στη μέση.

Η ταινία παρακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση. Τώρα ξανασυναντιούνται με σκοπό να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους.

Και έτσι, θα μάθουμε πώς ολοκληρώνεται το σχέδιο εκδίκησης των τεσσάρων γυναικών, τις όποιες συνέπειες των πράξεων τους και τον αντίκτυπο που αυτή η πράξη θα έχει στην ελληνική κοινωνία του σήμερα.

Το cast των δυο ταινιών θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2024, ενώ η προβολή στις αίθουσες αναμένεται τον Ιανουάριο του 2025.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;