Κασσελάκης: Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ΕΑΤ-ΕΣΑ
Το «παρών» έδωσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στεφάνι στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στο μνημείο του ΕΑΤ ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το «παρών» έδωσαν βουλευτές και στελέχη του κόμματος, τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 

 

 

 

 

 

Ξεχωριστά κατέθεσε στεφάνι η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε ξεχωριστά από τον πρόεδρο του κόμματος στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει στεφάνι από κοινού με τον τότε πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Η φετινή διαφοροποίηση αποκρυσταλλώνει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ της νεολαίας και της νέας ηγεσίας. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό το χάσμα να οδηγήσει τις επόμενες μέρες σε μαζικές αποχωρήσεις στελεχών της νεολαίας του κόμματος από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, οι ήδη αποχωρήσαντες της «Ομπρέλας» πραγματοποιούν ξεχωριστό κάλεσμα για την απογευματινή πορεία, υπογράφοντας ως «Διέξοδος Αριστερά». Αυτός ήταν και ο τίτλος του κειμένου που υπέγραψαν τα 1.300 μέλη του κόμματος λίγες μέρες πριν οριστικοποιηθεί η διάσπαση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;