Τον Απρίλιο η συνέλευση του ΣΕΗ για τη διαγραφή των Χαϊκάλη, Φιλιππίδη και Κιμούλη
Το ΣΕΗ θα αποφασίσει στις 3 Απριλίου για το τι θα γίνει με τη διαγραφή των ηθοποιών Παύλο Χαϊκάλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

Την Παρασκευή, 11 Μαρτίου, συνεδρίασε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για τη διαγραφή του Παύλου Χαϊκάλη, του Γιώργου Κιμούλη και του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, η εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου προς το Διοικητικό είναι η διαγραφή τους.

Τα τελευταία βήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι να ψηφίσει η γενική συνέλευση την απόφαση διαγραφής τους.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εμείς δε θα δημοσιοποιήσουμε την εισήγηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου. Θα πάει στη γενική συνέλευση στις 3 Απριλίου και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις. Μέχρι τότε, εμείς του ΔΣ δεν έχουμε δικαίωμα να δημοσιοποιούμε την εισήγηση του Πειθαρχικού. Θα γίνει ψηφοφορία και τότε θα βγει απόφαση. Εάν η συνέλευση ψηφίσει διαγραφή, η απόφαση θα είναι οριστική. Ηθικά μόνο χάνουν οι ηθοποιοί αν διαγραφούν, είναι μια ηθική ποινή.»

Σχολιάζοντας την απόφαση του Γιώργου Κιμούλη να καταθέσει αγωγή εναντίον του ΣΕΗ και τριών μελών του Πειθαρχικού, ο ίδιος τόνισε:

«Η απόφαση που πήρε ο Γιώργος Κιμούλης να στραφεί κατά του Σωματείου μας έχει παραξενέψει, και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει τη διαγραφή του. Το ΣΕΗ πήρε τις καταγγελίες και λειτούργησε σύμφωνα με το καταστατικό του. Θα πάμε στα δικαστήρια και θα δούμε τι θα γίνει.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ηθοποιοί που δεν βρίσκονται στη φυλακή, ο Χαϊκάλης και ο Κιμούλης, έχουν δικαίωμα να δώσουν το «παρών» στη συνέλευση.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;