Νεκταρία Γιαννουδάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν σοκαρίστηκα - Υπήρχαν φήμες»
H Νεκταρία Γιαννουδάκη για τον ρόλο της στον «Σασμό» και τον Πέτρο Φιλιππίδης.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη που υποδύεται τη Σοφία στην επιτυχημένη ελληνική σειρά «Σασμός» σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (9/3) στη «Super Κατερίνα» μίλησε για τον τηλεοπτικό ρόλο με τον οποίο την έχει ταυτίσει το κοινό αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Μιλώντας Νεκταρία Γιαννουδάκη για τη δική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη η ηθοποιός δήλωσε ότι όλα είχαν κυλήσει πολύ ομαλά και κανείς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Παρ’ όλα αυτά, η Νεκταρία Γιαννουδάκη ανέφερε πως δεν «έπεσε» από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, καθώς υπήρχαν κάποιες φήμες από το παρελθόν για τον ίδιο.


«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν έχω συνεργαστεί, με τον Πέτρο Φιλιππίδη ναι. Ό,τι κι αν πει κανείς σε ένα τόσο λεπτό θέμα μπορεί να παρεξηγηθεί. Δεν σοκαρίστηκα. Εγώ τότε είχα μια άψογη συνεργασία με όλους, και με τον κύριο Φιλιππίδη. Όμως, το ότι υπήρχαν φήμες για διάφορα πράγματα στο παρελθόν, είναι γεγονός. Δεν έπεσα από τα σύννεφα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ρόλο που υποδύεται στο «Σασμό» η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια για την τηλεοπτικήη Σοφία.

«Μού γράφουν πως ξέπεσε ο ρόλος σας. Ο κόσμος πορώνεται και με έχει αντιπαθήσει πάρα πολύ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;