Παναγία των Παρισίων: Δωρεά 100 εκατ. από γνωστό δισεκατομμυριούχο για την ανοικοδόμηση του ναού!
Η πρώτη σημαντική δωρεά για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων μόλις έγινε!

Μετά την καταστροφή ενός μεγάλου μέρους του συμβόλου της γαλλικής πρωτεύουσας και τη διεθνή συγκίνηση που προκάλεσε, έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις ανοικοδόμησης της. Η Παναγία των Παρισίων είναι ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και πρέπει να διατηρηθεί!

Μετά την έκκληση του Γάλλου πρόεδρου, Εμανουέλ Μακρόν, σε καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες από όλων των κόσμο για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή της, έρχονται και οι πρώτες δωρεές από σημαντικά ονόματα για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός.

Εκατό εκατομμύρια ευρώ υποσχέθηκε να δώσει για την αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων μετά την καταστροφική πυρκαγιά ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της ηθοποιού Salma Hayek.

Ο Φρανσουά Ανρί- Πινό είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελών brand Kering, στον οποίο ανήκουν σημαντικοί οίκοι μόδας, όπως ο Yves Saint- Laurent, Gucci, Balenciaga, Alexander MacQueen, Boucheron, Brioni, Puma, Bottega Veneta. Μάλιστα, η οικογένειά του δεσμεύτηκε να δώσει το ποσό για να ξαναβρεί η Παναγία των Παρισίων την Παλιά της αίγλη!

Με τα γαλλικά μέσα μαζικής επικοινωνίας να λένε ότι ο Φρανσουά και ο πατέρας του, δώρισαν το ποσό αυτό για τν πλήρη αποκατάσταση του εμβληματικού ναού

Στα βήματα, της οικογένειας Πινό κινήθηκε και ο όμιλος LVMH και η οικογένεια Αρνό. Μάλιστα, ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανοικοδόμηση της γοτθικής εκκλησίας.

Η ανακοίνωση γράφει:

“Η οικογένεια Αρνό και ο όμιλος LVMH, σε αλληλεγγύη σε αυτήν την εθνική τραγωδία, συνεργάζονται για την ανοικοδόμηση αυτού του διακεκριμένου καθεδρικού, συμβόλου της Γαλλίας, της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ενότητάς της”

Ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσουν και άλλοι επιφανείς άνθρωποι για να αποκτήσει και πάλι η Παναγία των Παρισίων την παλιά της αίγλη και να ανοίξει και πάλι τις πόρτες της για τους εκατομμύρια τουρίστες!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

As many others I’m in deep shock and sadness to witness the beauty of Notre-Dame turn into smoke. I love you Paris. Comme beaucoup d’autres, c’est avec effroi et tristesse que je regarde la beauté de Norte-Dame partir en fumée… Paris, je t’aime ! #notredame #paris

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Δες ακόμα: Παναγία των Παρισίων: Παγκόσμια θλίψη για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο μνημείο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
76'
2 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
'
80 - 80
BARC
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;