Τα 10 πιο χρήσιμα προσόντα του βιογραφικού σου για το 2019 σύμφωνα με το Linkedln!
Θέλεις να βρεις ένα επάγγελμα που να σου προσφέρει ότι ζητάς; Τότε αυτές είναι οι δεξιότητες που πρέπει να καλλιεργήσεις!

Μία έρευνα από το LinkedIn ήρθε για να σου υποδείξει τις δεξιότητες που πρέπει να έχεις για να έχεις μεγάλη επιτυχία στην αγορά εργασίας. Η έρευνα αυτή μιλάει για δεξιότητες και απλές, αλλά και πιο απαιτητικές που πρέπει να έχεις για να βρεις ένα επάγγελμα.

Οπότε καλά είναι να γνωρίσεις ποιες δεξιότητες σου πρέπει να αναπτύξεις για να έχεις απόλυτη επιτυχία στην εύρεση εργασίας σε εταιρίες. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές!

Απλές Δεξιότητες

Είναι οι δεξιότητες που μπορείς να καλλιεργήσεις μόνος σου και έχουν να κάνουν με το άτομο! Επιπλέον, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, καθώς αυτές οι δεξιότητες δε θα φύγουν ποτέ από τη ζήτηση. Είναι πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένα ρομπότ, οπότε αν είσαι καλός σε αυτά θα έχεις μεγάλη ζήτηση.

1. Δημιουργηκότητα

Πρέπει να είσαι δημιουργικός! Ενώ τα κομπιούτερ και τα ρομπότ που σιγά- σιγά εμφανίζονται όλο και περισσότερο στον χώρο εργασίας μπορούν να λύσουν όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί, οι εταιρίες θέλουν ανθρώπους που θα μπορούν να λύσουν τα προβλήματα τους μέλλοντος!

2. Πειθώ

Το να έχεις ένα πολύ καλό προϊόν, ή μία εξαιρετική πλατφόρμα είναι πολύ σημαντικό. Αλλά από μόνο του δε σημαίνει τίποτα. Έτσι, οι εταιρίες ψάχνουν για άτομα που μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους αυτά.

3. Συνεργατικός 

Αν μπορείς να δουλέψεις με πολύ κόσμο τότε έχεις ένα μπόνους παραπάνω. Καθώς τα διάφορα project γίνονται όλο και μεγαλύτερα, και μπορεί να υπάρξουν και διεθνείς συνεργασίες, το να μπορείς να χειρίζεσαι πολλούς συναδέλφους και να τα βγάζεις πέρα είναι μεγάλο ατού.

4. Προσαρμοστικός

Αν έχεις μεγάλη προσαρμοστικότητα στις αλλαγές τότε είσαι αυτό που ζητάνε οι διάφορες εταιρίες. Ένας άνθρωπος που θα μπορεί να προσαρμόζεται στις καθημερινές αλλαγές του εργατικού περιβάλλοντος και θα είναι αποδοτικός σε ότι και να του ζητηθεί.

5. Διαχείριση Χρόνου

Μία από τις δεξιότητες που ήταν, είναι, και θα είναι χρήσιμη πάντα! Το να ξέρεις να χειρίζεσαι σωστά τον χρόνο σου είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;