Τα 10 πιο χρήσιμα προσόντα του βιογραφικού σου για το 2019 σύμφωνα με το Linkedln!
Θέλεις να βρεις ένα επάγγελμα που να σου προσφέρει ότι ζητάς; Τότε αυτές είναι οι δεξιότητες που πρέπει να καλλιεργήσεις!

Hard Skills

Σειρά έχουν οι δεξιότητες που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από μελέτη και πολύ προσπάθεια. Πρόκειται για δεξιότητες που δεν τις έχουν όλοι. Επιπλέον, θα δεις ότι παρουσιάζεται μία κλίση προς τις δεξιότητες που έχουν να κάνουν με τις νέες τεχνολογίες.

1. Cloud Computing

Καθώς ο χώρος εργασίας πηγαίνει όλο και πιο γρήγορα προς την χρησιμοποίηση του cloud και των δυνατοτήτων του, οι τεχνικοί που γνωρίζουν να αντιμετωπίζουν τη νέα αυτή τεχνολογία θα γίνουν περιζήτητοι.

2. Τεχνητή Νοημοσύνη

Τεχνικοί τεχνητής νοημοσύνης, άνθρωποι που έχουν σπουδάσει κάτι που να σχετίζεται με τη δημιουργία της, ρομποτική και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Αποτελούν δεξιότητες που σε πάνε προς τα επαγγέλματα του μέλλοντος!

3. Αναλυτική συλλογιστική

Καθώς οι εταιρίες μαζεύουν όλο και περισσότερες πληροφορίες, όσο και στοιχεία, θα έχουν ανάγκη για όλα και μεγαλύτερο ποσοστό υπαλλήλων που θα μπορούν να τα βγάζουν πέρα χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο σκέψης.

4. Διαχείριση προσωπικού

Οι εταιρίες ζητάνε ανθρώπους που δε διατάζουν απλά, αλλά εμψυχώνουν και ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους για να δουλέψουν και να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

5. Σχεδιασμός UX

Ο σχεδιασμός αυτός και η χρήση του θα βοηθήσει να μετατραπεί ένας ψηφιακός κόσμος, απόλυτα λειτουργικός για το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας. Οπότε μία τέτοια δεξιότητα θα είναι περιζήτητη στον χώρο εργασίας του μέλλοντος.

Δες ακόμα: 5 χόμπι που μπορείς εύκολα να τα κάνεις επάγγελμα!

 

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;