Πρώτο ραντεβού: Κάποια πράγματα δε χρειάζεται να
Θα το μάθεις στην πορεία!

Όταν πλησιάζει η μέρα που θα βρεθείτε για πρώτη φορά, είναι λογικό πως θα έχεις ένα κάποιο άγχος, μια αγωνία, λίγη υπερένταση.

Οι φίλοι σου ενδεχομένως έχουν πάρει ρόλο συμβουλάτορα και life coach (Τους αγαπάμε, γιατί μας νοιάζονται πραγματικά!), σου λένε τι να πεις και σχεδιάζετε μαζί ολόκληρο σενάριο πιθανών ερωταπαντήσεων, με κατάλληλες και ακατάλληλες αντιδράσεις. Λογικό, γιατί όλο και κάτι κουφό ή περίεργο μπορεί να ακούσεις απ’ τον άλλον και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για μια τέτοια κατάσταση!

Ωστόσο, κανείς σχεδόν δε μας λέει τι να μην πούμε στο πρώτο ραντεβού με κάποιον που δε πραγματικά δε γνωρίζουμε καθόλου!

Ποια ερώτηση είναι καλύτερο να αποφύγεις στην πρώτη σου τετ α τετ γνωριμία με καινούριο πρόσωπο;

“Βγαίνεις με κάποιον άλλον;” – “Βγαίνεις με κάποια άλλη;”

Σαφώς και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να το γνωρίζεις αυτό. Και είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για την πρώτη σας φυσική επαφή, όταν είναι επισήμως το πρώτο σας ραντεβού, ο υποψήφιος ή η υποψήφια παρτενέρ είναι ακόμα φλερτ και είναι ακόμα λίγο νωρίς για να ακούσει αυτή την ερώτηση.

Μια τέτοια ερώτηση είναι πολύ πιθανό να φανεί απαιτητική για τον άλλον, οδηγώντας τον σε αυθαίρετα συμπεράσματα και υποθέσεις για σένα, πράγμα το οποίο σίγουρα δε θέλουμε να συμβεί. Για να αποφύγεις επομένως μια τέτοιου τύπου έκβαση της πρώτης σας γνωριμίας, προτίμησε να τον ρωτήσεις κάτι, έστω πιο έμμεσο, όπως: “Έχεις κανονίσει τίποτα για τα Χριστούγεννα φέτος;”.

Η απορία για το αν βγαίνει ή έχει σχέση με άλλο πρόσωπο θα λυθεί σίγουρα κατά τη διάρκεια της περαιτέρω γνωριμίας σας, αλλά ενδεχομένως να στο πει και μόνος του ο άλλος, αν πραγματικά θελήσει να συζητήσει μαζί σου κάτι που τον απασχολεί στη μέχρι τώρα συναισθηματική του ζωή.

Σε κάθε περίπτωση, ας αφήσουμε τον εαυτό μας να μάθει πράγματα για τον άλλο και ας μη βιαζόμαστε πάντα τόσο πολύ! Τέλος, αν δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για τον άλλον και το χαρακτήρα του, είναι πολύ πιθανό, ακόμη και με άλλο πρόσωπο να βγαίνει, να στρέψει τελικά όλη του την προσοχή σε εσένα.

Δες κι αυτό: Αν ακούσεις αυτά τα «διαμαντάκια» στο πρώτο ραντεβού καλύτερα να αποχωρήσεις ησύχως!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
8'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
'
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
32 - 27
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;