Αν ακούσεις αυτά τα
Δύσκολα τα πρώτα ραντεβού...

Το ξέρω, είναι συχνά πολύ άβολο να βγαίνεις πρώτη φορά με κάποιον, και γενικώς πάντα το “καινούριο”, είναι απ’ τη φύση του αρκετά αγχωτικό. Αν δε βγεις όμως, πώς θα γνωριστείς  και  πώς θα καταφέρεις να κάνεις μια σχέση μαζί του ή μαζί της;

Τελοσπάντων, αφού είναι που είναι δύσκολο το πρώτο ραντεβού, ας προσπαθήσουμε να μην το κάνουμε ακόμα πιο δύσκολο και για τους δύο.

Επομένως, έχω να παραθέσω τα εξής: Αν ακούσεις τις παρακάτω ατάκες, σε παροτρύνω να φύγεις τρέχοντας ή έστω να το ξανά σκεφτείς, γιατί τα “διαμαντάκια” που θα ακούσεις είναι λιγάκι προβληματικά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πώς κι είσαι single;

Τι ακριβώς εννοείς αγαπητέ μου, “Πώς κι είμαι single;”. Είναι σαν να μου λες στην ουσία: “Τι συμβαίνει με την πάρτη σου και δε σταυρώνεις σχέση;” Εξάλλου οι ατυχίες ή οι δυσκολίες στο να κάνεις μια σχέση είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους και δεν πάει πακέτο με το ότι δεν είσαι αξιόλογο άτομο, ούτε με το ότι κάτι πάει λάθος με σένα. Δεν είναι ευγενικό επομένως, αλλά εντελώς άκομψο!

Ένα διπλό ουίσκι παρακαλώ! Χωρίς πάγο.

Ορίστε; Κάνω λάθος ή είναι το πέμπτο που παραγγέλνεις απ’ την ώρα που ήρθαμε στο μαγαζί; Συγγνώμη, αλλά θα προτιμούσα χίλιες φορές να γνωριστούμε νηφάλιοι. Το να μεθύσεις απ’ το πρώτο ραντεβού δεν είναι και η καλύτερη κίνηση. Μάλλον είναι η χειρότερη. Κι ενδεχομένως η πιο ανεύθυνη, ιδιαίτερα αν οδηγείς μετά!

Είμαι πολύ φίλος με όλες τις πρώην μου!

Ούτε οπισθοδρομική είμαι, ούτε έχω κανένα πρόβλημα με το να συναναστρέφεται κανείς ανθρώπους τους οποίους αγάπησε και γνωρίζει απ’ την καλή και την ανάποδη. Απ’ την άλλη όμως, ειδικά απ’ τη στιγμή που δεν έκανες κάποια σχετική ερώτηση, γιατί ο άλλος να έχει πια τόση ανάγκη να σου εξιστορήσει για τις πρώην του απ’ την πρώτη φορά που σε γνώρισε; Τι να πω, σκέψου το πάντως…

“Ρε” – “Μωράκι”

Ανέκαθεν με χαρακτήριζε η άνεσή μου με τους ανθρώπους και το ενδιαφέρον να ανακαλύψω το χαρακτήρα τους, αλλά κάποια πράγματα παραπάνε! Δε σε ξέρω από χτες, δεν κάναμε μαζί λοκατζήδες στον στρατό, ούτε χρειάζεται να ξεστομίζει κανείς ότι του έρθει προκειμένου να φανεί άνετος και light. Για το “μωράκι” δεν το συζητώ… Άστον να πιει τα ουισκάκια του και φύγε απ’ την έξοδο κινδύνου!

Δες κι αυτό: 5 λόγοι που το αγόρι σου δεν απαντάει άμεσα στα μηνύματά σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;