5 απλοί τρόποι για να δημιουργήσεις έναν δυνατό «κουμπαρά»
Θέλει υπομονή αλλά μπορείς να μαζέψεις τα χρήματα που θέλεις για να κάνεις πολλά!

Φοιτητές, εργαζόμενοι, φοιτητές που εργάζονται και άλλοι πολλοί, χρειαζόμαστε έναν καλό κουμπαρά για να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα που έχουμε φανταστεί.

Είναι εξαιρετικά φρόνιμο κάπου στο γραφείο σου να τοποθετήσεις έναν κουμπαρά και να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα για κάτι που μπορεί να έχεις σκεφτεί να κάνεις. Θες να πας ένα ταξίδι βρε αδερφέ!

Υπάρχουν απλοί τρόποι για να χτίσεις έναν δυνατό κουμπαρά και να το σπάσεις την κατάλληλη στιγμή, απλά πρέπει να γνωρίζεις πως ενδέχεται να στερηθείς κάποια πραγματάκια στην αρχή, μέχρι να συνηθίσεις.

1.Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα εργαλεία.

Έχουν βγει πολλές εφαρμογές, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να εξοικονομήσεις χρήματα. Βρίσκεις προσφορές για super market ή κουπόνια ή ακόμη και για τον καφέ που παίρνεις από κάποιο γνωστό κατάστημα. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις;

2.Κατανόησε το ποσό που λαμβάνεις κάθε μήνα.

Καθένας από εμάς λαμβάνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα. Βάλε κάτω τα πράγματα, γράψε ποια είναι τα πάγια έξοδα σου και δες τι σου απομένει. Από το ποσό που θα μείνει βάλε στην άκρη το 1/3 (για να μην πάθεις σοκ στην αρχή) και διαχειρίσου τα υπόλοιπα.

3.Θέσε όρια στον εαυτό σου.

Αρχικά, αν δημιουργήσεις ένα κουμπαρά φρόντισε να μην ανοίγει από πουθενά. Αν είναι τραπεζικός κουμπαράς, κάντον «κλειστό» για να μην έχεις πρόσβαση όποτε θέλεις.Με αυτόν τον τρόπο θα αρχίσεις να βάζεις όρια στον εαυτό σου.

4.Περιόρισε τα χαζά έξοδα!

Υπερβολική κατανάλωση σε προϊόντα, τρελές εξόδους και άλλα πολλά. Οκ, θα βγεις αλλά μπορείς για λίγο καιρό να είσαι φειδωλός/ή.

5.Κάνε καλή έρευνα αγοράς.

Σύμφωνα με μελέτες, ο κόσμος παθαίνει μια μανία όταν υπάρχουν εκπτώσεις στα μαγαζιά ή όταν μπαίνουν στο super market και βλέπουν τρελές προσφορές. Να τσεκάρεις τα πάντα πριν αγοράσεις και να πληρώνεις με μετρητά. Όταν θα γυρνάς σπίτι θα πετάς τα ψιλά στον κουμπαρά και θα δεις πόσο σύντομα θα μαζέψεις χρήματα.

Δες και αυτό: 10 τρόποι για να υπάρχει αποτελεσματική επικοινωνία στον χώρο εργασίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
0'
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
5'
25 - 24
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 0 
 1