10 τρόποι για να υπάρχει αποτελεσματική επικοινωνία στον χώρο εργασίας
Οι συνάδελφοι σου και εσύ μπορείτε να επικοινωνήσετε, απλά θέλει τρόπο!

Καθημερινά περνάς αρκετό χρόνο στο χώρο εργασίας σου και πρέπει να ξέρεις πως να συνυπάρχεις με τους συναδέλφους σου και να αποκτήσετε μια καλή επικοινωνία για να κάνετε ακόμη καλύτερη τη δουλειά σας.

Στη δουλειά μας θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά αυτό που τείνουμε να ξεχνάμε πολλές φορές είναι πως η ομαδικότητα και η επικοινωνία με τους συναδέλφους μας, μας κάνει καλύτερους και πιο δημιουργικούς.

Αν αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, τότε δοκίμασε τους παρακάτω τρόπους και ίσως δεις αλλαγή!

1.Όταν σου μιλούν να τους ακούς. Άφησε τους να ολοκληρώσουν τη σκέψη τους και έπειτα ανέφερε τη δική σου. Όταν δείχνουμε στους άλλους πως τους ακούμε, νιώθουν καλύτερα και αντιμετωπίζουν μια κατάσταση με ψυχραιμία.

2.Μην τους κουτσομπολεύεις. Οκ, με κάποιους μπορεί να έχεις έρθει πιο κοντά αλλά το κουτσομπολιό δεν είναι καλό στο χώρο εργασίας σου. Όλα μαθαίνονται και δε ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβαίνει με ένα άτομο.

3.Πρόσεχε τον τόνο της φωνής σου γιατί πολλές φορές παρεξηγείται. Προσπάθησε να είναι πιο απαλός και να μην έχει ένταση.

4.Να είσαι ειλικρινής και όχι προσβλητικός.

5.Η ειρωνεία που μπορεί να έχεις εκ φύσεως δεν έχει χώρο στη δουλειά. Δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να τη δέχονται. Κάποια στιγμή θα ενοχληθούν.

6.Να είσαι δίκαιος και θα το καταλάβουν οι άλλοι. Μην αφήνεις τις προσωπικές σου εκτιμήσεις να επηρεάζουν την πραγματικότητα.

7.Να είσαι φιλικός ακόμη και με τον πιο δύστροπο.

8.Να μιλάς απλά. Δε χρειάζεται να βγάλεις το λεξικό του Μπαμπινιώτη για να εξηγήσεις κάτι.

9.Να είσαι ταπεινός και όχι αλαζόνας.

10.Μη φοβάσαι να εκφράσεις την αντίθεση σου σε ένα ζήτημα. Απλά κάν’ το με όμορφο τρόπο κι πάντα με σεβασμό προς τον συνάδελφο σου.

Δες και αυτό: 5 tips για να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0