5 tips για να γίνεις πιο παραγωγικός στη δουλειά!
Ένας ειδικός σου δίνει τη λύση για την απόλυτη επιτυχία στη δουλειά σου!

Η δουλειά είναι αυτή που σου προσφέρει πολλά πράγματα καθημερινά και πρέπει να προσπαθείς μέρα με τη μέρα να γίνεσαι καλύτερο και να βελτιώνεσαι με σκοπό να πετύχεις ακόμη περισσότερους στόχους.

Ένας ειδικός σε θέματα time management, o Francesco Cirillo, είναι γνωστός για τη μέθοδο Pomodoro Technique, που αφορά το «σπάσιμο» της ημέρας στη δουλειά σε 25λεπτα και δίνει βάση σε μια δραστηριότητα κάθε φορά. Όπως δημοσίευσε η Daily Mail, o time expert αποκαλύπτει 5 tips που θα βοηθήσουν όσους εργάζονται και η δουλειά τους θα γίνει πιο παραγωγική.

Αυτά είναι τα tips:

1.Tακτικά διαλείμματα.

Σύμφωνα με τον ειδικό, πρέπει κάθε 25 λεπτά να κάνουμε διάλειμμα 2-5 λεπτών γιατί έτσι ο εγκέφαλος συγκρατεί πληροφορίες καλύτερα και ξεκουράζεται παράλληλα.

2.Πρόγραμμα ημέρας.

Για να αυξηθεί η παραγωγικότητα στη δουλειά σου θα πρέπει να δημιουργήσεις το πρόγραμμα της ημέρας για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Πρέπει να χωρίσεις τη μέρα σου και να δημιουργήσεις ένα χρονικό πλάνο για να φέρεις εις πέρας τα tasks που έχεις αναλάβει.

3.Meetings.

Είναι σημαντικό να γίνονται meetings που δε διαρκούν πάνω από 50 λεπτά και να έχει δοθεί σε όλους μια ατζέντα που αφορούν τα θέματα συζήτησης για να ξεκινήσουν άμεσα την παραγωγή και να είναι προετοιμασμένοι.

4.Χρόνος για πιθανές «διακοπές» από συναδέλφους.

Μέσα στην ημέρα σου θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα πλάνο που θα αφορά χρόνο για τους συναδέλφους σου. Μπορεί να σε διακόψουν για κάποια απορία ή κάποια διευκρίνιση.

5.Φωτογραφίες από τα κατορθώματα σου.

Όταν τελειώνεις μια δουλειά μέσα στο 25λεπτο φωτογράφισε την και να αισθάνεσαι περήφανος για το κατόρθωμα σου γιατί αυτό θα σου αυξήσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση.

Δες και αυτό: Υπόθεση δουλειά: 5 μυστικά για να απογειώσεις τη μέρα σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;