Και όσο εμείς έχουμε φακές για μεσημεριανό, διαβάζουμε πως μια μακαρονάδα μπορεί να γίνει ακόμη πιο κολασμένη από ότι νομίζουμε. Πώς γίνεται αυτό;
Στην μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα, αντί να ρίξεις κανέλα ή κύμινο, που ήξερες πως βελτιώνουν την κατάσταση, δοκίμασε να απογειώσεις το πιάτο με gochujang (γκότσουτζανκ).
Τι είναι αυτά τα κινέζικα;
Για την ακρίβεια δεν είναι κινέζικα. Είναι μια κορεάτικη πάστα καυτερής πιπεριάς που συνδυάζει αλμυρό, γλυκό και καυτερό απογειώνοντας κάθε πιάτο.
Το συγκεκριμένο μπαχαρικό δεν βελτιώνει μόνο τις μακαρονάδες αλλά και τις σούπες και τα πιάτα με κρέας.
Μπορείς να το βρεις σε μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και σε εξειδικευμένα καταστήματα.
Δες ακόμη: 7+1 συνταγές με γαρίδες για να μυρίσει καλοκαίρι!
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Logistics
Πλήρης Απασχόληση
03-01-2024
Μενίδι
Υπάλληλοι γραφείου
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Αθήνα