Θεσμός φαίνεται να έχει γίνει το φεστιβάλ σοκολάτας το οποίο διοργανώνεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης για δεύτερη χρονιά.
Το γλυκό ταξίδι φέτος θα ξεκινήσει στις 23 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει στις 17 Μαρτίου. To ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace, μας προσκαλεί έως τις 17 Μαρτίου στα πιο «γλυκά» Σαββατοκύριακα του χειμώνα, στο «Chocolating 2013».
Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης μας προσφέρει πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.
Έτσι, τα Σαββατοκύριακα 9-10 και 16-17 Μαρτίου από τις 12:00 έως 23:00 στο χώρο του εστιατόριου IL Tramontο μπορούμε να επισκεφτούμε το «Chocolating 2013».
H τιμή εισόδου είναι 15€ για ενήλικες και 8€ για τα παιδιά 5- 12 ετών. Επίσης, κάθε Κυριακή από τις 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo.
Πιο αναλυτικά οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εξής εκδηλώσεις:
- Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ
- Μπουφές με σοκολατένιες γεύσεις
- Τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας
- Φοντί και σούπα σοκολάτας
- Αλμυρές γεύσεις σε τάπας με σοκολάτα
- Σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί
- Σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις
- Σοκολατοquiz
- «Ταξίδι» στην ιστορία της σοκολάτας
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υπηρεσίες Εστίασης
Εποχιακή Εργασία
21-12-2023
Μυκονος
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
27-02-2024
Αγία Παρασκευή Αττικής