Φεστιβάλ σοκολάτας 2013 (Chocolating) | Στο ξενοδοχείο Astir Palace

Πέρυσι για πρώτη φορά επισκέφθηκα το φεστιβάλ σοκολάτας, που φιλοξενούταν στο υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο Astir Palace. Η εμπειρία ήταν μοναδική. Γυρνούσα το κεφάλι και το μόνο που διέκρινα ήταν σοκολάτα, σοκολάτα και ξανά σοκολάτα, σε όλες τις μορφές που θα μπορούσα να φανταστώ. Στην είσοδο του café βρισκόταν ένα ολόκληρο σοκολατένιο σπίτι, ενώ chef ετοίμαζαν εκείνη τη στιγμή μπροστά στους επισκέπτες, διαφόρων ειδών σοκολάτες και εξηγούσαν αναλυτικά τον τρόπος παρασκευής τους. Δε χρειάζεται να σχολιάσω τη γεύση που άφησε η ζεστή ολόφρεσκη σοκολάτα, στον ουρανίσκο μου! Επίσης δοκίμασα σοκολατένιο ψωμί! Και όμως, υπάρχει.. Ο μπουφές ήταν γεμάτος με υπέροχες σοκολατένιες δημιουργίες από πάστες μέχρι cocktail σοκολάτας, fondue με τρεις διαφορετικές γεύσεις σοκολάτας, που συνοδευόταν από διάφορα φρούτα. Επίσης υπήρχε σιντριβάνι σοκολάτας και παγωτατζής!!

Οι προσευχές μου φαίνεται πως εισακούστηκαν στο θεό και φέτος διοργανώνεται ξανά
φεστιβάλ σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στο «Ιl Tramonto» του «Astir Palace» στη Βουλιαγμένη για τρία συνεχή σαββατοκύριακα (23-24/2, 2-3 και 9-10/3). Οι ζαχαροπλάστες Φραντζέσκος Σώζος (του Αστέρα) και Δημήτρης Χρονόπουλος (τεχνικός σύμβουλος της Valrhona) αλλά και ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης στήνουν ένα σοκολατένιο σκηνικό. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Tip: Τις τρεις Κυριακές που θα πραγματοποιείται το φεστιβάλ σοκολάτας, από τις 2 έως και τις 4 μ.μ. θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα (€ 30 το άτομο, τιμή που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο Chocolating 2013).

Ετυμηγορία: Ο παράδεισος των chocoholic! Εννοείται να πάτε!
Τιμές: 15 ευρώ/ άτομο, για παιδιά 5-12 ετών 8 ευρώ/ άτομο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;