TV Queen: Η «Μενεγάκη των Σερρών», ο Κασσελάκης και τα επικά σχόλια στο X
TV Queen: Η λαμπερή πρεμιέρα, οι 17 διαγωνιζόμενες και τα σχόλια στα X.

 

Το «TV Queen» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, 29 Απριλίου, στο Open TV και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την εξεύρεση του «επόμενου προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης».

Μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση ως παρουσιάστρια του νέου αυτού project. Ο γενικός διευθυντής του καναλιού, Τζόνι Καλημέρης, έκανε γνωστό πως η νικήτρια θα κερδίσει ένα χρόνο συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής που:

«Θα αναλάβει να φτιάξει σε αυτό το διάστημα το προφίλ της νικήτριας, να εξασφαλίσει εξώφυλλα και συνεντεύξεις, να φροντίσει το εμπορικό της προφίλ και του χρόνου θα συμμετέχεις την παρουσίαση σε εκπομπή του Open TV που θα της ταιριάζει»

 

Η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου «TV Queen» είχε γίνει γνωστή. Ο ίδιος θα αναλάβει χρέη διευθυντή της σχολής -θέση που έχει “κρατήσει” στο παρελθόν και σε διάφορα άλλα reality- ενώ συστήθηκαν στο τηλεοπτικοί κοινό και οι 4 κριτές-καθηγητές.

Μέσα στην εβδομάδα, οι τέσσερις κριτές και καθηγητές της σχολής θα δίνουν συμβουλές στις διαγωνιζόμενες, ενώ στο live της Κυριακής θα κρίνουν την πρόοδο τους.

Το «TV Queen» θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:30 με νέο επεισόδιο, ενώ την Κυριακή θα υπάρχει το live.

 

Τον ρόλο των κριτών – καθηγητών του «TV Queen» έχουν αναλάβει ο beauty and fashion expert, Παντελής Τουτουντζής, η εκπρόσωπος μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρίφωνος και η «γκουρού της επικοινωνίας» Κατερίνα Γκαγκάκη. Η κα. Γκαγκάκη καλωσόρισε την παρουσιάστρια στο OPEN TV, λέγοντας:

«Δύο χρόνια σε περιμέναμε. Πολύ χαιρόμαστε που ήλθες»

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, διευθυντής της σχολής του «TV Queen» θα είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι:

«Τα κορίτσια θα έλθουν στα όρια τους. Έχουν μπει προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τον εγκλεισμό. Θα αντιμετωπίσουν όμως, τον εαυτό τους. Στην αρχή θα βλέπουν κάμερες και θα τις αντιλαμβάνονται. Μετά από λίγο θα τις ξεχάσουν και σε εκείνο το σημείο ο τηλεθεατής θα μπορεί να μετρήσει τους χαρακτήρες. Ο συναγωνισμός μπορεί να γίνει ανταγωνισμός.

Στο γραφείο που έχω στο σπίτι όπου θα μείνουν τα κορίτσια, θα προσπαθήσω να είμαι όχι πυροδότης τους, αλλά συνεκτικός δεσμός, ώστε να έχουμε να καταφέρουν να εκφράσουν τον εαυτό τους και όχι την προετοιμασία που έχουν κάνει»

Όπως ανέφερε ο κ. Μικρούτσικος, τα κορίτσια θα κρίνονται σε κάθε live του «TV Queen» από τους κριτές-καθηγητές. Ο ίδιος, μάλιστα, είπε:

«Ο καθένας έχει γενικότερα διαφορετική άποψη και αισθητική. Άρα, όπως θα έλεγε ο Κασσελάκης “ο Θεός να βάλει το χέρι του”»

 

«TV Queen»: Οι 17 επίδοξες παρουσιάστριες

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε τις 17 κοπέλες που θα συμμετέχουν στο «TV Queen». Η παρουσιάστρια έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό τις επίδοξες παρουσιάστριες, που θα μονομαχήσουν για το χρυσό συμβόλαιο με την Barking Well Media.

Η Όλγα Σμάγαδου έχει διαγράψει τη δική της διαδρομή στην περιφερειακή τηλεόραση και ο Τύπος της έχει απονείμει τον τίτλο της «Μενεγάκη των Σερρών». Επί 17 χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπροστά.

Η ίδια έδειξε μία φιλική διάθεση και φαίνεται να κέρδισε τον Παντελή Τουτουντζή με την Κατερίνα Γκαγκάκη να την επικροτεί που βρήκε το θάρρος να ξεβολευτεί και να βουτήξει στα βαθιά νερά των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Από την Κύπρο ήρθε στο «TV Queen» η Αναστασία Αυγουστή. Η ίδια δηλώνει «πολυεργαλείο». Εργάζεται ως business developer σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία, είναι δασκάλα δημοτικού και εκφωνεί ένα σύντομο δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Μεγαλονήσου. Στην απόπειρά της να παρουσιάσει κοινωνική εκπομπή τα πήγε καλά για πρώτη φορά, ακούγοντας πολύ θετικά λόγια από όλους.

 

Στη συνέχεια, γνωρίσαμε την «διεθνής», Vasilia Niles, η οποία μεγάλωσε σε Ελλάδα και Αμερική. Στις Ηνωμένες Πολιτείες σπούδασε στο UCLA Μοριακή Βιολογία και σκηνοθεσία και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μόδα. Ο μπαμπάς της δούλευε για τη NASA από εκεί και η αγάπη της για το διάστημα.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ασχολήθηκε με τη δημιουργία ρούχων. Τα ρούχα της εμπνέονται όλα από το διάστημα και απόψε παρουσίασε το μαγκαζίνο «Διαστημικός τουρισμός».

Η εμφάνισή της στο «TV Queen» έκλεψε τις εντυπώσεις!

 

Η Αγάπη Λυδιώτη έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και διψά να αναδειχθεί «TV Queen». Είναι interior designer, λατρεύει τα ταξίδια και σαν προσωπικότητα είναι δυναμική και ευαίσθητη. Δεν πτοείται από τις κριτικές αρκεί να είναι καλοπροαίρετες γιατί θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

Ωστόσο, η παίκτρια του ριάλιτι παρουσιαστριών άφησε ένα κάπως χλιαρό στίγμα κατά την παρουσίαση του late night show «Night out with love», ενώ δεν έδειξε το «ειδοποιό στοιχείο» της σε σχέση με τις άλλες κοπέλες.

 

Στο «TV Queen» είδαμε και μία παλιά μας γνώριμη. Ο λόγος για την Τζένη Λάττου που την έχουμε γνωρίσει ξανά ως καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι χορεύτρια και μοντέλο και έλκει καταγωγή από την πλευρά της μαμάς της από τη Σιγκαπούρη. «Σταρ γεννιέσαι δεν γίνεσαι», είναι το μότο της και η ίδια δηλώνει γεννημένη να φορέσει το στέμμα στο ριάλιτι παρουσιαστριών. Επίσης, νιώθει πομπός θετικής ενέργειας και λατρεύει τη γυμναστική.

Η παρουσία της κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών με την πλεξούδα της να αποθεώνεται από τον Παντελή Τουτουντζή.

 

«TV Queen»: Τι έγινε στο διαγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας του «TV Queen», μετά την παρουσίαση των 17 κοριτσιών του σόου, η Τριανταφυλλιά κέρδισε τις περισσότερες προτιμήσεις των παικτριών, ως προς την απόδοση της στα tasks. Όπως υποστήριξαν:

«Είχε αυτοπεποίθηση και δεν έκανε κάποιο λάθος, ενώ μιλούσε πολύ γρήγορα»

 

Η παίκτρια του «TV Queen» μαζί με την συμπαίκτρια της, την Καλομοίρα (και δεν είναι αυτή που νομίζεις) -η οποία ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις- θα είχαν ασυλία στη ψηφοφορία που ακολούθησε. Μέσα από την ψηφοφορία προέκυψαν τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση. Κανονικά θα ήταν τρεις, όμως, υπήρξε ισοψηφία.

Ο διευθυντής της σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, ανακοίνωσε πως μια από τις κοπέλες θα αποχωρούσε από το show πριν συμπληρώσει 48ωρο. Ο τρόπος θα αποκαλυφθεί το βράδυ της Δευτέρας (29/4) στις 22:30.

 

«TV Queen»: Τα σχόλια στο Χ

Το νέο ριάλιτι παρουσιαστριών του OPEN TV, «TV Queen», βρέθηκε ανάμεσα στα trends στο X με τους χρήστες να σχολιάζουν τα πάντα. Εμείς σου συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα σχόλια!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;