Just The 2 of Us: Ανατροπή με την αποχώρηση
Just The 2 of Us: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το 10ο live του σόου;

 

Για μια ακόμα φορά το «Just the 2 of Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη μας χάρισε ένα φαντασμαγορικό σόου το βράδυ του Σαββάτου (27/4), μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία παρουσία επί σκηνής για ένα ζευγάρι του σόου.

Όλα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια του μουσικού σόου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τόσο την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού όσο και την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Όπως και κάθε εβδομάδα, πιστοί στο πόστο τους άλλωστε βρίσκονταν η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ Σταυροπούλου. Ωστόσο, καθώς ήταν προγραμματισμένο να απουσιάζει από την παρέα των κριτών η Δέσποινα Βανδή, στην θέση της οποίας είδαμε εκτάκτως τον Ηλία Ψινάκη.

Προς το κλείσιμο της βραδιάς, ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us» κάλεσε στη σκηνή όσα μέλη των ζευγαριών είχαν απομείνει μέχρι εκείνη την ώρα στο στούντιο -καθώς αρκετοί απουσιάζουν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους- για να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Ο συμψηφισμός της βαθμολογίας των κριτών και των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού, θα έδειχνε οριστικά την πόρτα εξόδου σε δυο πρόσωπα του μουσικού σόου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, υποψήφιοι για αποχώρηση από το μουσικό σόου του Alpha βρέθηκαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Χριστίνα Μηλιού και ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος με την Daphne Lawrence.

Μετά από 10 lives δεν θα συνεχίσουν στη σκηνή του «Just the 2 of Us» η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Χριστίνα Μηλιού. Η ηθοποιός παραδέχθηκε με χιούμορ:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό ταξίδι! Η ξανθιά περούκα, όμως, σήμερα μάλλον δεν άρεσε» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;