Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου με την Silia Kapsis
Eurovision 2024: Η Silia Kapsis, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, έκανε την πρώτη της πρόβα με το τραγούδι «Liar»

Για πρώτη φορά ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024, το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4), η Silia Kapsis προκειμένου να πραγματοποιήσει την πρώτη της τεχνική πρόβα. Η νεαρή τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Κύπρο στον φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής και τραγούδησε το κομμάτι «Liar» στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό για την Eurovision 2024 στο Instagram, μπορέσαμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από την προσπάθεια της Silia Kapsis στη σκηνή του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Στις πρώτες εικόνες από την τεχνική πρόβα, η νεαρή εκπρόσωπος για την Κύπρο στη Eurovision 2024 φαίνεται να ανέβηκε με πάθος και δυναμισμό στη σκηνή έχοντας στο πλευρό της τέσσερις άνδρες χορευτές. Στις εικόνες φαίνεται πως οι τέσσερις χορευτές αφαιρούν το πάνω μέρος του ρούχου τους κατά τη διάρκεια της χορογραφίας για το τραγούδι «Liar».

Η Silia Kapsis μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία λίγες ώρες πριν την αναχώρησή της για τη Σουηδία και δήλωσε:

«Nιώθω πάρα πολύ χαρούμενη, ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή της Eurovision. Υπάρχει λίγο άγχος αλλά νομίζω πως θα είμαι χαλαρή και θα είμαι πάρα πολύ ενθουσιώδης. Το στήσιμο μας επάνω στη σκηνή είναι πάρα πολύ χορευτικό, πάρα πολύ και νομίζω ότι θα διασκεδάσετε πάρα πολύ» 

Η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί για την Κύπρο στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου. Δύο μέρες νωρίτερα  από την εκπροσώπηση της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι, η οποία και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον Β’ Ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου!

Πηγή cover photo: Instagram

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;