Survivor 2024: Ο νέος κανόνας που έφερε εκπλήξεις - Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση
Ο νέος κανόνας για τα αγωνίσματα φέρνει τα πάνω κάτω στο Survivor 2024 - Ο παίκτης που έθεσε διαθέσιμο τον εαυτό του προς ψήφιση για να σώσει τους συμπαίκτες του

 

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε στο Survivor 2024 με μία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα και να… λύσει τα χέρια στους παίκτες του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως πλέον τα ματσαρίσματα μπορούν να είναι μεικτά σε όλα τα αγωνίσματα και όχι μόνο στις μονομαχίες. Ο νέος αυτός κανόνας έφερε εκπλήξεις στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα με τα μεικτά ματσαρίσματα να παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον.

Οι Κόκκινοι ήταν τελικά εκείνοι που ήπιαν το πικρό ποτήρι της ήττας.

 

Η αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη, καθώς και η επιθυμία του να δει στον τελικό τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται πως πλήγωσε τον Φάνη. Ο παίκτης του Survivor 2024 αποκάλυψε πως μέχρι πριν μια εβδομάδα τον ένιωθε φίλο του και δήλωσε:

«Με τον Γιάννη κάναμε από την αρχή παρέα. Με στενοχωρεί πολύ που ουσιαστικά ο μόνος μας τσακωμός ήρθε 2-3 ημέρες πριν φύγει. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε και φάνηκε από τα λεγόμενά του που είπε ότι θέλει νικητές τον Γιώργο και την Κατερίνα. Δεν με ανέφερε καν και είναι δικαίωμά του, ήταν στην ίδια ομάδα.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Όντως είμαι στενοχωρημένος και καταλαβαίνω την απουσία του Γιάννη. Να ηρεμήσει και να πάει πίσω στην οικογένειά του και στις δουλειές του. Από εκεί και πέρα υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα τα πούμε έξω. Μου κόστισε η απουσία του, ο χαιρετισμός του ήταν τυπικός. Εγώ ήθελα να τον αγκαλιάσω. Πολλές φορές μπορεί να με λιθοβολούν για να μου ρίξουν τη ψυχολογία. Έχουν πει κάποια κακοπροαίρετα σχόλια. Μεταφέρονται εσκεμμένα λόγια. Αυτό παίζει ρόλο στη ψυχολογία μου. Προσπαθούν να βγάλουν μία διαφορετική εικόνα για εμένα» 

 

Στο συμβούλιο του νησιού που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (28/4) στο Survivor 2024 επικράτησε χαμός για τη ψηφοφορία. H Σταυρούλα αντέδρασε, ενώ από τη μεριά τους καυγά είχαν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα με τον Φάνη.

Στο τέλος, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιον θα αναδείξουν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν, τελικά, τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους.

 

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παίκτης του Survivor 2024 αποκάλυψε πως ζήτησε να μπει σε αυτή τη θέση προκειμένου να μην μπει η Δώρα που την προηγούμενη ήταν τραυματισμένη.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;