Κατερίνα Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ηλία Ψινάκη μέσα από ανάρτησή της
Η Κατερίνα Λιόλιου απαντάει στα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στο νέο live του «Just the 2 of Us» μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λιόλιου απαντάει στον Ηλία Ψινάκη και στα όσα είπε ο manager στο νέο live του «Just the 2 of Us» όσον το περιστατικό όπου ο ίδιος είχε κατεβάσει το μπούστο της στο «X-Factor».

Όπως γράφει η τραγουδίστρια με αυστηρότητα, δεν υπήρξε καμία συνεννόηση μεταξύ τους για το επίμαχο περιστατικό αναφέροντας πως είναι ψέματα. Παράλληλα, στην ανάρτησή της σημειώνει ότι επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του και δήλωσε έκπληκτη που το θέμα επανήλθε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου έγραψε σε story της στο Instagram:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης» 

Κατερίνα Λιόλιου

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;