Just The 2 of Us: Αναστασοπούλου και Ψινάκης σε απίστευτο επεισόδιο στον αέρα του σόου
Στον αέρα του 10ου live του «Just the 2 of Us», ο Ηλίας Ψινάκης έριξε τα βέλη του κατά του #MeToo και της Μαίρης Συνατσάκη με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να δίκη τη δική της απάντηση.

 

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στον αέρα του «Just the 2 of Us» μετά την ατάκα του Ηλία Ψινάκη προς τον Ίαν Στρατή ότι δεν συμπαθεί την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη. Ο γνωστός μάνατζερ ανέφερε στα λόγια του και το #metoo. Λίγο αργότερα, ήρθε η έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, φανερά εκνευρισμένη, είπε στον αέρα του μουσικού σόου:

«Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0 γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση» 

Στη συνέχιεα, τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us», Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έδωσε πάσα στον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του για όσα είπε νωρίτερα και να αποσαφηνίσει ότι δεν αναφερόταν στο #metoo γενικότερα, καθώς και σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Ο ίδιος μίλησε για το ένα περιστατικό στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου και τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από την Μαίρη Συνατσάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης έριξε τα βέλη του κατά της Μαίρης Συνατσάκη στον αέρα του σόου του ALPHA και είπε:

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -δεν χρειάζεται να λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια» 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε από την μεριά της με αυστηρό τόνο στον αέρα του «Just the 2 of Us»:

«Αν έχουμε διαφορά με έναν άνθρωπο, το λύνουμε επί προσωπικού και όχι στη τηλεόραση» 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαίρη Συνατσάκη στο πλαίσιο του #metoo είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ηλία Ψινάκη όταν στο X Factor κατέβασε το φόρεμα της Κατερίνας Λιόλιου.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;