Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στα «πυρά» του Ηλία Ψινάκη
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντάει στα όσα είπε για αυτή ο Ηλίας Ψινάκης στο live του «Just the 2 of Us».

Μετά την αιχμηρή αναφορά που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη στο νέο live του «Just the 2 of Us», έχει προκληθεί ένας μικρός χαμός. Την Κυριακή (28/4), η γνωστή influencer επέλεξε να δώσει μία σαφή απάντηση στα όσα της καταλόγισε ο γνωστός μάνατζερ για παλαιότερη διαδικτυακή της δήλωση στον αέρα του μουσικού σόου του ALPHA.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γνωστή influencer επέλεξε να δημοσιεύσει μια ιστορία μέσα από την οποία και εξηγεί γιατί εμμένει στη θέση της μέχρι και σήμερα. Η Μαίρη Συνατσάκη γράφει στο story της:

«Σχετικά με το χθεσινό «σόου». Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο. Το ένα είναι η συμπεριφορά του κ. Ψινάκη απέναντι στην κα. Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές. Το δεύτερο είναι η επιρροή του κ. Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια.

Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του. Είναι προφανές πως αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου θα έπρεπε να μείνω σιωπηλή»

Μαίρη Συνατσάκη

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;