Δημήτρης Σκουλός: «Στην ηλικία που είμαι κατάλαβα ότι γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς»
«Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα παιδιά μου, δεν κάνω κάτι άλλο»

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για την οικογένειά του, τη σύζυγό του και την καριέρα του, ως καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά – δες» την Κυριακή 28 Απριλίου.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στις κόρες του: «Είμαι full time κοριτσομπαμπάς. Τρεις γυναίκες και η Cookie, το μαλτεζάκι μας. Μου λένε “άρχοντας είσαι” και λέω “τι λες παιδί μου δουλάρα είμαι”. Όλη τη μέρα είναι “μπαμπά, μπαμπά”».

Επίσης, πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά όταν λείπω. Στην ηλικία που είμαι κατάλαβα ότι γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα παιδιά μου, δεν κάνω κάτι άλλο, λίγο αθλητισμό κάνω και όλο το υπόλοιπο είναι για τα παιδιά μου».

Ο Δημήτρης Σκουλός για την οικογενειακή του ζωή σημείωσε: «Πολλές φορές λένε ότι η ζωή δεν σταματάει όταν κάνεις παιδιά αλλά από το πρωί που ξυπνάω μέχρι που κοιμάμαι ο νους μου είναι στην οικογένειά μου.Οι προκλήσεις για ένα ζευγάρι μετά από ένα παιδί είναι καθημερινές. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι όλη την ημέρα από πάνω».

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η σωστή απάντηση είναι ότι “το ζευγάρι πρέπει να βρίσκει χρόνο και όλες αυτές τις βλακειούλες από ανθρώπους που δεν έχουν 2-3 παιδιά ή έχουν πέντε νταντάδες”. Εγώ που το μεγαλώνω εγώ και η γυναίκα μου ναι βρίσκουμε χρόνο αλλά είναι περιορισμένος.Με την Τζέλα είμαστε 20 χρόνια. Είναι η γυναίκα μου, το κορίτσι μου, η φίλη μου, το στήριγμά μου, το λιμάνι μου, ο άνθρωπός μου».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;