Eurovision 2024: Αναχώρησε η Μαρίνα Σάττι για το Μάλμε - Αποκάλυψε την ενδυματολογική επιλογή για τη σκηνή
Eurovision 2024: Όσα δήλωσε η Μαρίνα Σάττι πριν την αναχώρησή της για τη Σουηδία.

 

Πανέτοιμη να εκπροσωπήσει με το τραγούδι «Zari» την Ελλάδα στη σκηνή της Eurovision 2024, φαίνεται να είναι η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή εκπρόσωπος της χώρας μας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, το πρωί της Κυριακής (27/4), αναχώρησε για το Μάλμε της Σουηδίας και τα τηλεοπτικά συνεργεία ήταν εκεί για να την αποχαιρετήσουν.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που θα συμμετέχει στον Β’ Ημιτελικό του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού που θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου, μίλησε στις κάμερες, πριν την δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του Μάλμε και σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ότι προσαρμογές, ότι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη»

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για το πώς νιώθει, τη Eurovision 2024, ενώ αποκάλυψε και το τι θα φορέσει πάνω στη σκηνή του Μάλμε:

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ. το Ζάρι) δεν γίνεται να μη χορέψουμε επάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς και να τις δούμε και εμείς! Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί.

Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας και έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;