Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το 2024 συνεχίζει την δυναμική επιστροφή της κινηματογραφικής εμπειρίας, αλλά και σημαντικών τηλεοπτικών γεγονότων με μία ακόμα γεμάτη εβδομάδα με ταινίες και σειρές για να μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου. Από ένα ερωτικό δράμα με πρωταγωνίστρια την Zendaya (!), την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία των Unboxholics, μέχρι μία νέα σειρά του Netflix που επεκτείνει το σύμπαν του «Sandman».

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

The Challengers

Ο Luca Guadagnino σκηνοθετεί ένα αθλητικό μελόδραμα που αξίζει να το δεις στην μεγάλη οθόνη με την Zendaya να δίνει την καλύτερη ερμηνεία της καριέρας της. Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

Η πρώτη ταινία των Unboxholics είναι καθαρόαιμα ψυχολογικό θρίλερ που δείχνει ότι ο ελληνικός κινηματογράφος μπορεί να πετύχει πολλά (αν θέλει), ακόμα και αν η συγκεκριμένη ταινία δεν καταφέρνει πάντα να είναι τέλεια. Μια νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός άντρα που ζει μόνος του στην καρδιά ενός ορεινού δάσους. Του ανακοινώνει πως είναι βιολόγος, η ερευνητική ομάδα της οποίας δέχτηκε μια μυστηριώδη επίθεση, τίποτα όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Σειρές

Dead Boy Detectives

Ο κόσμος του «Sandman» μεγαλώνει με μία απολαυστική περιπέτεια φαντασίας με στοιχεία θρίλερ και ρομαντισμού. Ο Τσαρλς Ρόουλαντ και ο Έντουιν Πέιν αποφάσισαν να μην εισέλθουν στη μετά θάνατον ζωή και να μείνουν στη Γη για να ερευνήσουν εγκλήματα που περιλαμβάνουν το υπερφυσικό.

Knuckles

Ο κόσμος του «Sonic the Hedgehog» μεγαλώνει με την πρώτη ευχάριστη σειρά με πρωταγωνιστή τον Knuckles. Ο Idris Elba χαρίζει -για ακόμα μία φορά- τη φωνή του στον χαρακτήρα και στη σειρά ακολουθούμε τον Knuckles σε ένα ξεκαρδιστικό και γεμάτο δράση ταξίδι αυτογνωσίας, καθώς δέχεται να αναλάβει τον αναπληρωτή σερίφη Γουέιντ Γουίπλ ως προστατευόμενό του και να του διδάξει τα ‘μυστικά’ του πολεμιστή-έχιδνα. Με έξι μισάωρα επεισόδια, είναι η τέλεια σειρά για να κάνεις binge-watch μέσα στο ΣουΚου.

THEM: The Scare

Η σειρά ανθολογίας του τρόμου του Prime Video επιστρέφει με τη νέα σεζόν του. Ο νέος κύκλος διαδραματίζεται το 1991 και επικεντρώνεται στην ντετέκτιβ του Λος Άντζελες, Dawn Reeve, του οποίου του έχει ανατεθεί μια νέα υπόθεση. Μια φρικτή δολοφονία που έχει ταρακουνήσει τους πιο σκληρούς ντετέκτιβ. Καθώς η Dawn πλησιάζει όλο και περισσότερο την αλήθεια, κάτι κακό φαίνεται να ακολουθεί εκείνη και την οικογένειά της

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;