Survivor 2024: Αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί
Survivor 2024: Ο παίκτης που δεν κατάφερε να κερδίσει στον στίβο μάχης και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

 

Ακόμη μία αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο του Survivor 2024 που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25/4). Οι Μπλε είχαν το προβάδισμα στο αγώνισμα επάθλου έχοντας κερδίσει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα ασυλίας. Έτσι, όταν οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στον στίβο μάχης, οι Μπλε κατάφεραν να υπερτερήσουν ξανά κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο, που ήταν ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι Μπλε απόλαυσαν πρώτα ένα ντους και στη συνέχεια έφυγαν για Νέα Υόρκη. Εκεί, εξερεύνησαν την πόλη και όπως φάνηκε από τα πλάνα, φάνηκαν να περνάνε πολύ όμορφα. Ωστόσο, αυτό δεν κράτησε πολύ, αφού σύντομα επέστρεψαν στον Άγιο Δομίνικο, όπου εκκρεμούσε η δοκιμασία αποχώρησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος των Μπλε και η Δώρα Νικολή, ο Γιάννης Περπατάτης και ο Χριστόφορος Ταξίδης των Κόκκινων. Σε αυτή τη μονομαχία δεν έπαιξαν ρόλο τα στατιστικά των τεσσάρων παικτών. Αντιθέτως, προέκυψαν δυο ζευγάρια μετά από κλήρωση. Έτσι, ο Γιάννης Περπατάρης ήρθε αντιμέρωπος με τη Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης με τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

Στην πρώτη φάση η Δώρα κέρδισε τον Γιάννη, ο οποίος στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Χριστόφορο που αντίστοιχα ηττήθηκε από τον Θοδωρή. Έτσι, η τελική «μονομαχία» για την παραμονή ήταν ανάμεσα στον Χριστόφορο Ταξίδη και τον Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος συνέχισε να δυσκολεύεται στον στόχο. Συνεπώς, ηττήθηκε για δεύτερη φορά με 4-0 και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από 16 εβδομάδες, αν και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;