Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Με έπαιρναν τηλέφωνο για δουλειές που δεν θα πληρωνόμουν»
Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα και είναι τόσο επισφαλές το επάγγελμα μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ, η Ευσταθία Τσαπαρέλη συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που αποφάσισε να μείνει εκτός της υποκριτικής για να βρίσκεται δίπλα στο παδί της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη εξομολογήθηκε πως «έλειπα από την Αθήνα, οπότε δεν με ήξερε κανείς, είχα κάνει κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη και κάποιες ταινιούλες. Έπρεπε όμως να αρχίσω από την αρχή ουσιαστικά, να παρουσιαστώ. Αυτό βέβαια τότε, στην περίοδο της κρίσης, ήταν εξαιρετικά δύσκολο».

«Επίσης, με έπαιρναν για δουλειές που δεν είναι μόνο ότι δεν μου άρεσαν αλλά δεν είχε και νόημα. Δηλαδή δεν πληρωνόμασταν και ήταν εκείνη η περίοδος της κρίσης. Οπότε κάπως στη ζυγαριά, το συζητήσαμε και με τον Αλέξανδρο, σκεφτήκαμε τι είναι πιο σημαντικό στη μεγάλη εικόνα και έμεινα με το παιδί μου».

«Δούλευε ο Αλέξανδρος πολύ, δούλευε αρκετά οπότε υπήρχε η δυνατότητα να γίνει αυτό. Δηλαδή εγώ να μην δουλεύω. Είναι όμως δύσκολα τα πράγματα και είναι τόσο επισφαλές το επάγγελμα μας» συμπλήρωσε, επίσης, η Ευσταθία Τσαπαρέλη.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;