Μέμος Μπεγνής: «Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο ακόμα και αν έτρωγα ξύλο»
«Δεν έχω χάσει την δουλειά μου από κάποιο περιστατικό»

 

Το πρωί της Παρασκευής (26/4) ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που θα έχει στο «Ταμπού», τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον Οκτώβριο.

«Θα συμμετάσχω στην νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο το “Ταμπού” από τον Οκτώβριο. Ήδη έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τα Γιάννενα, θα πάμε Κύπρο και θα έχουμε πήγαινε-έλα. Είμαι ένα από 3 αδέρφια και είμαι συντηρητικός, και πανεπιστημιακός. Δεν είμαι συντηρητικός στην ζωή μου. Δεν έχω κοινά με το νέο ρόλο μου. Δεν τα πάω καλά με τα ταμπού ή τα πρέπει. Δεν ήθελα να κάνω πράγματα που έπρεπε να κάνω. Ήμουν αντιδραστικό στοιχείο», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής και πρόσθεσε:

«Επειδή είμαστε ως χώρα λίγο πιο “πίσω”, νομίζω ότι με αργά βηματάκια σιγά σιγά προοδεύουμε. Βλέπουμε ότι τα νέα παιδιά έχουν την απόλυτη πρόσβαση στα πάντα, από την άλλη βλέπεις ότι ένα παιδί αποδέχεται συμπεριφορές που παλιά θα ήταν ταμπού. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι επιλογές των ανθρώπων πρέπει να είναι σεβαστές ακόμα και αν δεν συμφωνούμε με αυτές. Μπορεί να γίνω εριστικός όταν ένας “αδύναμος” άνθρωπος υφίσταται bullying από έναν άλλο. Μού έχει τύχει λεκτικό bullying. Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο ακόμα και αν έτρωγα ξύλο. Δεν έχω χάσει την δουλειά μου από κάποιο περιστατικό».

Όσον αφορά την έκθεση και την δημοσιότητα ο Μέμος Μπεγνής είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω πει πως “τι ήθελα και είπα κάτι”, γιατί μετά σχολιάστηκε. Μπορεί να πεις πράγματα που δεν έχεις φιλτράρει, και πολλές φορές δεν καταλαβαίνω ότι κάτι που θα πω μπορεί να προκαλέσει. Υπάρχουν άνθρωποι που σε “περιμένουν στην γωνία”, γιατί θα ήθελαν να είναι στην θέση σου. Μου αρέσει να με εκπλήσσουν με τις ερωτήσεις τους σε συνεντεύξεις. Μπορεί να με βρίσουν για έναν τίτλο χωρίς να έχουν διαβάσει το κείμενο. Πλέον δεν με ενδιαφέρει».

«Επειδή έχω στην σειρά 2 παιδιά, δεν με έχω φανταστεί ποτέ να είμαι πατέρας. Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με μία ανατροπή. Πιστεύω έρχεται τον Οκτώβριο. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Μυρτώ Αλικάκη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης», κατέληξε αναφερόμενος στην σειρά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;