Μαρίνα Σάττι: Τα δάκρυά της στον «αέρα» της ΕΡΤ - «Δεν έχω κάτι να κρύψω»
Μαρίνα Σάττι: «Στην αρχή έλεγα "μην το μάθουν αυτό". Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν»

 

 

 

 

Τη Μαρίνα Σάττι υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Ανανγωστόπουλος. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας μίλησε για την προετοιμασία της σχετικά με τη Eurovision 2024.

Ωστόσο, σε μία έμμεση αναφορά στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι «λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Πλέον, δεν έχω κάτι να κρύψω. Στην αρχή έλεγα “μην το μάθουν αυτό”. Ό,τι και να συνέβαινε στη ζωή μου… και αυτό που δεν ήθελα να το μάθουν, το έμαθαν», είπε η τραγουδίστρια και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δεν σε ρωτήσαμε τίποτα για αυτό», της είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ζητώντας από το κοντρόλ να περάσουν σε διαφημιστικά μηνύματα, ώστε η ίδια να ηρεμήσει.

«Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να προχωράω μπροστά με αυτό», αρκέστηκε να πει η Μαρίνα Σάττι πριν το διαφημιστικό διάλειμμα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;