Σελίν Ντιόν: Το headpiece του γάμου της ζύγιζε 7 κιλά και πήρε αντιβίωση μετά τον τραυματισμό της
H αποκάλυψη της τραγουδίστριας σχετικά με το εντυπωσιακό αξεσουάρ που φορούσε στον γάμο της

Όταν η Σελίν Ντιόν παντρεύτηκε τον Ρενέ Ανζελίλ το 1994, το headpiece που φορούσε έκανε μεγάλη εντύπωση – και όχι μόνο επειδή ήταν διακοσμημένο με 2.000 κρύσταλλα Swarovski.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο της Vogue, η Σελίν Ντιόν θυμήθηκε πώς το εντυπωσιακό headpiece, το οποίο φέρεται να ζύγιζε 7 κιλά και ήταν ραμμένο στο κεφάλι της, κατέληξε να την στείλει στο νοσοκομείο. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια ένιωθε σίγουρη ότι θα μπορούσε να «διαχειριστεί το βάρος» του κοσμήματος, είπε. «Όταν είσαι τόσο ευτυχισμένη, δεν υπάρχει βάρος, δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει πόνος».

Η Σελίν Ντιόν συνέχισε λέγοντας πως είχε εξασκηθεί να περπατάει στο διάδρομο με όλα τα γαμήλια ρούχα και αξεσουάρ πριν από την τελετή και όλα πήγαν καλά, μέχρι που έφτασε η μεγάλη μέρα. Τότε, ήταν που ανακάλυψε πως το δάπεδο ήταν καλυμμένο με μοκέτα και όχι ξύλινο, όπως είχε κάνει εκείνη πρόβα. «Είχα ένα άμεσο λίφτινγκ προσώπου», αστειεύτηκε η Dion. «Αρχίζω να περπατάω και σκέφτομαι, ‘Θα τα καταφέρω; Θα τα καταφέρω στον μέλλοντα σύζυγό μου;’ Αλλά τελικά, ναι».

Εκείνο το βράδυ, συνέχισε, όλα πήγαν «υπέροχα» και «ο κόσμος ήταν χαρούμενος», αλλά όταν τελικά έβγαλε το αξεσουάρ, ανακάλυψε ότι είχε υποστεί ένα κόψιμο στο κεφάλι της «επειδή η πίεση ήταν υπερβολική». Αποκάλυψε πως είδε το πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός, το επόμενο πρωί. «Την επόμενη μέρα, ξυπνάω, κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Έχω ένα εξόγκωμα στο μέγεθος ενός αυγού στη μέση του μετώπου μου», θυμάται, πριν πει: «Κοίταξα τον άντρα μου και του είπα: ”Είναι πολύ αργά τώρα. Είμαστε παντρεμένοι. Τελικά, έπρεπε να πάρω αντιβιοτικά για περίπου τρεις εβδομάδες».

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα μεγάλο εξόγκωμα στο μέτωπό της, η Σελίν Ντιόν δεν θα άλλαζε τίποτα από την ημέρα του γάμου της. «Αυτή είναι μια στιγμή που θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου», είπε. «Το φόρεμα δεν θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγάλο. Θα μπορούσα να είχα τρεις φορές μεγαλύτερο μέγεθος στο κεφάλι μου. Θα μπορούσα να είχα φορέσει έξι διαφορετικά φορέματα εκείνο το βράδυ, επειδή ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος που μου έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1994 και ο Ρενέ Ανζελίλ πέθανε το 2016 από καρκίνο των πνευμόνων.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;