Μέγκαν Φοξ: «Απαντά» για τις πλαστικές επεμβάσεις με νέες selfie
«Κλαίμε με διαμάντια»

Η Μέγκαν Φοξ δέχεται πολύ έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και πλέον είναι μία εντελώς διαφορετική γυναίκα.

Εν μέσω φημολογίας για την εξωτερική της εμφάνιση, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει με στρας κάτω από τα μάτια της και ψεύτικες βλεφαρίδες. «Μην κλαίτε με δάκρυα, εμείς κλαίμε με διαμάντια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 37χρονη, συνοδεύοντας τα λόγια της με ένα emoji εξωγήινου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Μέσα σε μια ώρα, σύμφωνα με τη Daily Mail, έλαβε περισσότερα από 194.942 likes και χιλιάδες σχόλια από θαυμαστές που επαινούσαν την «υπέροχη» εμφάνισή της.

«Καμία συζήτηση, αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο» έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση.

«Δεν εκπλήσσομαι που είσαι εξωγήινος. Είσαι έξω από αυτόν τον κόσμο» σχολίασε κάποιος άλλος, με αφορμή το emoji εξωγήινου που χρησιμοποίησε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ωστόσο, κάποιοι από τους ακολούθους της ανέφεραν ότι τους λείπει η «παλιά Μέγκαν», υποστηρίζοντας ότι η ηθοποιός έχει εντελώς διαφορετική εμφάνιση τους τελευταίους μήνες.

Άξιο αναφοράς είναι ότι σε προηγούμενη ανάρτησή της, πολλοί από τους ακολουθούς της ανέφεραν ότι πλέον μοιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν, σημειώνοντας ότι δυσκολεύτηκαν να την αναγνωρίσουν.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;