Scorpios Music Bar: Σφοδρές αντιδράσεις μετά τη συμμετοχή ανήλικου σε διαφήμισή του
«Πάτε καλά, βάζεις παιδιά να κάνουν διαφήμιση σε κ@@@@αρο;»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με το τελευταίο βίντεο του Scorpios Music Bar στο TikTok.

Το τελευταίο διάστημα το Scorpios Music Bar έχει γίνει viral στην πλατφόρμα, ενώ μάλιστα η ιδιοκτήτρια και οι κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Όμως το τελευταίο διαφημιστικό τους, φαίνεται ότι δεν έκανε τον κόσμο να γελάσει.

Ενώ στα προηγούμενα βίντεο διασκέδαζαν ιδιαίτερα με τις ατάκες, αυτή τη φορά τα σχόλιά τους είναι ιδιαίτερα επικριτικά καθώς πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ένα ανήλικο παιδί. Συγκεκριμένα στο βίντεο διακρίνεται η ιδιοκτήτρια να του λέει πως «άκουσα ότι κακοποιούμε παιδιά», με το ανήλικο αγόρι να απαντά μεταξύ άλλων πως «Scorpios είναι για μένα και για όλους».

 

@scorpiosmusicbarbackup Ο ανιψιός μου επιβεβαιώνει! Το αγαπαω μπαμ❤️ #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #fun ♬ original sound – scorpiosmusicbarbackup

Οι περισσότεροι χρήστες άρχισαν να επικρίνουν την επιλογή αυτή. «Πάτε καλά, βάζεις παιδιά να κάνουν διαφήμιση σε κ@@@@αρο;», «Αν είναι δυνατόν, κατάντησε αηδία», «Να κάνουμε και κανένα παιδικό πάρτι άμα λάχει», ήταν κάποια από τα σχόλια τους.

Η ιδιοκτήτρια ωστόσο απάντησε, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ανιψιός της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;